(twitter.com/RCD_Mallorca)
(twitter.com/RCD_Mallorca)

Rajković zvanično brani Majorku: Ugovor na četiri godine, Remsu 4.500.000 evra i 30 odsto

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.07.22. | 18:10

Srpskog reprezentativca su prethodno hteli Espanjol i Granada, sa kojima nije pronađen dogovor, a u igru je kratko ušao i Lil, ali je Majorka bila najkonkretnija što je rezultiralo konačnim dogovorom

Reprezentativni čuvar mreže Predrag Rajković zvanično je član Majorke. Iskusni golman je tokom petka najpre prošao lekarske preglede, potom potpisao četvorogodišnji ugovor u klubu sa Balearskih Ostvra, dok Remsu sleduje obeštećenje od 4.500.000 evra i 30 odsto od naredne prodaje, saznaje Mozzart Sport.

Posao je završen posredstvom srpskog menadžera Miloša Malenovića, a srpskog reprezentativca su prethodno hteli Espanjol i Granada, sa kojima nije pronađen dogovor. U igru je nakratko ušao i Lil, ali je Majorka bila najkonkretnija što je rezultiralo konačnim dogovorom.

Izabrane vesti

Rajković (26) je stasao u Jagodini, a vrlo brzo je njegov kvalitet spoznala Crvena zvezda, koja ga je 2013. godine dovela za obeštećenje od 140.000 evra. Posle dve odlične sezone na stadionu Rajko Mitić kupio ga je Makabi iz Tel Aviva za obeštećenje od 3.000.000 evra, a u Izraelu se zadržao čak četiri godine.

Iako ima samo 26 godina, ovo mu je četvrti ugovor u karijeri. U Rems je stigao pre tri godine za 5.000.000 evra, a u Francuskoj je ostvario 106 nastupa u svim takmičenjima. Dres reprezentacije Srbije nosio je u 28 navrata i jedan je od glavnih kandidata da bude prvi čuvar mreže Orlova i na Svetskom prvenstvu u Kataru.



tagovi

Predrag RajkovićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara