Komentari na vest

Rajola brani Donarumu i krivi Milan za zvižduke: Sramotno, nije nikog ubio

D

Dule Pacov

pre preko 2 godine

" tvrdi ugledni menadžer" hahahaha Lik je lihvar, a ne menadžer.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Debeli sad filozofira,jedan zec,dva zeca.A kad je trebao da se skloni,i pusti ovog da odluci,on ga jurio da ode u Psg,da bi se debelo sto bolje ugradio na ime provizije.Samo polako debeli,u Milanu su ti ostali Romanjoli i Kalabrija i Ibra,kod kojih nemas pravo glasa.Treba kao Real,distancirati se od ovog vepra,pa nek trazi provizije po divljem zapadu...
G

Gos'

pre preko 2 godine

Samo Romanjoli i Ibrahimović. Kalabrija ima svog menadžera.
J

Jskdkd

pre preko 2 godine

Ko o cemu...
U

Uzi0745

pre preko 2 godine

Ovaj novi golman Milana odlično zamenio Donarumu usudicu se da kazem mozda je i bolji ali posto je dosao iz Lila nije izvikan ali tek ce se cuti za njega.
A

Ale

pre preko 2 godine

Slazem se sa tvojim komentarom 100%! Moram priznati da ga nisam gledao dok nije dosao u Milan, ali meni je Maignan top golman! Ima sve sto se smatralo nekad za golmana najvise kategorije + fantasticna igra nogom. Po meni, fantastican posao Milana, gledajuci visinu transfera i kvalitetu igraca. Gubitak Donarumme, kao los moze se jedino gledati iz aspekta da su ga izgubili besplatno... Realno, tu su mogli dobru paru izvuci, da je potpisao ugovor...Ali po meni , nisu izgubili igracki nista, jer, Maignan je fantastican golman! PS. Ovo govorim kao okorjeli navijac Juventusa. Pozdrav
v

vrana

pre preko 2 godine

brale nisu mogli da zarade na njemu jer on nije hteo da ode nigde kad je bio pod ugovorom. zato je i stalno govorio kako voli milan. a vamo trazi 12mil i ugovor na 2 god. isto je slucaj sa romanjolijem ili kesijem. pricaju kako nikad nece otici iz milana a traze neverovatne uslove i ugovore na 2god.
M

Marco

pre preko 2 godine

Nije sporan njegov prelazak u PSZ, za vecu platu, to je sasvim normalno! Sporan je odlazak bez obestecenja, da bi ti dobio sto vecu proviziju! O tome si trebao da mislis na vreme, decko je sada zrtva zbog tebe! U poslovanju postoji nesto sto se zove rec i obraz, da obe strane budu zadovoljne!