Komentari na vest

Rajola dojavio Barsi: Juve bi pustio De Lihta za mnogo manje od 120.000.000 evra

S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Kako pise katalonski Sport...time je sve receno. Juventusu je prosla dokapitalizacija od 400 mil, oni sad nemaju problema sa pokrivanjem troskova. Barsa ne moze da plati vise od 50mil i sad ce ga Juventus dati ispod cene? A Englezi debelo preplacuju stopere. Logicnije je da sacekaju leto i uvale ga MU ili Citiju.
M

Manci®

pre preko 2 godine

neka City uvale kao Cansela i svi srecni...a City njima novog Danila...uvek za.
S

Supersoniks

pre preko 2 godine

Najveća greška je odlazak u Juve.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Pojaca se ljudski Barselona samo Real Madrid nikog ne mozw da dovede a nesto obamo fanovi reala, real pun para barsa nema za kiflu, a barsa prvo tores sad ce da pukne 80 milki za De Lihta, dovesce Pogbu kao slobodnog jer odlicno saradjuju sa Rajolom a Real ce da izvisi...

Katalonija

pre preko 2 godine

Pogba im ne treba ni za šta, ali Holanda hoće... Rajola vodi Pognu nazad u Juve a De lihta i Holanda u Barsu... Ako imaš De Jonga,Pedrija, Gavija i Nika, Pogba ti baš ali baš ne treba da remeti gotovo savršen koncept...
V

Venom

pre preko 2 godine

Ako imaju pare u sta sumnjam,Pau Tores bi bio idealno resenje.Prvo Spanac je a oni izgledaju sklapaju tim gdje su Spanci kljucni igraci,drugo levonog je i bio bi idealan par Arauhu i trece vec se navikao na Spansku ligu.
G

Gost4321

pre preko 2 godine

sitna je to suma,namestanjem meceva se sve to vrati...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

120 miliona evra za De Lihta, može da plati samo budala. Mada se ne bih začudio ni malo ukoliko to urade Barselona ili M. UTD To su dva kluba sa ubedljivo najgorim bordom direktora u Evropi, poslednjih 7-8 godina.
D

Donja_crta

pre preko 2 godine

Srećno stavljanje katanca na torinski klub sumnjivog morala svima koji slave.
S

Sf

pre preko 2 godine

Pa dobro bre , ovi u Barsi kao da su jeli bunike, nije im dosta promasaja i duga od preko milijardu vec hoce i ovog malog , prevaru od igraca. Sta je on pomogao Juveu ? Nista. Rajolu boli uvo , on uzima svoj deo od svake prodaje. Oni moraju da traze pojacanja prema svom dzepu. Sta bi on unapredio Barsu, nista. Kakvih 120 miliona. Oni su se vec opekli sa igracima od 120 miliona. Ajde bre .
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Kako De Liht može da bude skuplji kad igra lošije nego u Ajaxu i nije vezao 30 utakmica u sezoni od kad je stigao u Juve?
G

Ghost007

pre preko 2 godine

De Liht bi legao bas Barsi jer im je odbrana katastrofa, ali oni nemaju para da njega kupe...jedino da ponude Kutinja ili Dembelea u trampi sa nekom doplatom
A

A ha ha ha...

pre preko 2 godine

Kutinja i Dembelea da prihvate u trampi?Možda u onom svijetu u ogledalu...