©Reuters
©Reuters

Rakitić: Zvao me je prijatelj iz Barse i rekao - znaš šta moraš da uradiš

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.04.21. | 23:48

"Ali ovde se svako bori za svoje. Mi želimo u Ligu šampiona", kaže hrvatski as

Sevilja je srušila Atletiko Madrid na stadionu Ramon Sančez Pishuan i u potpunosti zakomplikovala situaciju u borbi za šampionsku titulu u španskom prvenstvu. Real Madrid je ostao na samo minus tri, dok Barselona u slučaju pobede nad Valjadolidom u ponedeljak može na svega minus od jednog boda.

Hrvatski vezista Ivan Rakitić bio je vrlo zapažen u večerašnjem okršaju, iznudio je i jedanaesterac koji u osmom minutu nije uspeo da iskoristi Lukas Okampos, a tokom svih 90 minuta samouvereno je komandovao manevrom domaćeg tima, koji je napravio ključan korak ka plasmanu u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

"Jedan prijatelj iz Barselone mi je napisao, znaš šta moraš da uradiš, ali ovde se svako bori za svoje. Želimo da budemo u Ligi šampiona. Razgovarao sam sa Suarezom, razmenili smo dresove kao u Madridu. Kada izgubite, nemate prijatelje, ni Suarez, ni bilo ko, niko ne voli da gubi", rekao je Rakitić posle meča.

Sevilja je očitala lekciju lideru.

"Verujem da je, uz svo dužno poštovanje, danas pobedio bolji tim. Ekipi je bila potrebna ovakva pobeda. U prvom poluvremenu smo imali tri, četiri sasvim dobre akcije. Bila je to vrlo važna utakmica za nas i veoma smo srećni. Sada ih je ostalo još devet, svaku moramo pripremiti kao da je finale. Nema lakih mečeva, u svakoj se moraš boriti do kraja", dodao je Rakitić.

 

 

 


tagovi

Ivan Rakitić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara