Ramos (© Reuters)
Ramos (© Reuters)

Ramos mesec dana na bolovanju: Real bez kapitena na Liverpul i Barselonu

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.04.21. | 14:45

Žestok udarac za Zidana

Opet! Taman što se vratio na teren, ponovo je Serhio Ramos završio u ambulanti. Kao i Roberta Levandovskog iz Bajerna, pokosio je i kapitena Real Madrida FIFA virus.

Ostalo je nejasno da li se iskusni štoper povredio u završnici meča sa takozvanim Kosovom (igrao samo četiri minuta) ili na nekom od treninga reprezentacije Španije, jer je protiv Grčke proveo na terenu 45 minuta, dok na gostovanju u Gruziji nije ulazio na teren. Bilo kako, po povratku u Madrid podvrgnut je analizama koje su pokazale da je pokidao mišić levog lista zbog čega ga čeka jednomesečna pauza.

Izabrane vesti

I sve to pošto je zbog operacije meniskusa početkom godine na bolovanju proveo 54 dana. Sad, da li je požurio s povratkom na teren ili je nešto drugo u pitanju, tek Serhio Ramos je ispao iz stroja u izuzetno izazovnom trenutku sezone. Već u utorak veče Real čeka prvi meč četvrtfinala Lige šampiona sa Liverpulom, 10. aprila i El Klasiko sa Barselonom, četiri dana kasnije revanš na Enfildu, a izvesno će osim ta tri i te kako bitna propustiti i prvenstvene duele sa Eibarom, Hetafeom, Kadizom i Betisom. Eventualno bi mogao da zaigra fudbal 2. maja protiv Osasune.

Primera, subota, 16.15: (1,33) Real Madrid (5,00) Eibar (10,00)

U njegovom odsustvu trener Zinedin Zidan biće prinuđen još jednom da prekomponuje odbranu. Očekuje se da štoperski tandem u narednim mečevima Reala čine Rafael Varan i Naćo Fernandez, kao što je uglavnom bio slučaj u Ramosovom odsustvu.

Osim Serhija, gužvu u ambulanti Reala čine još Eden Azar, Dani Karvahal, Alvaro Odriozola, Fedeiriko Valverde, Toni Kros i Mariano Dijaz.


tagovi

Serhio Ramos

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara