Serhio Ramos (©Reuters)
Serhio Ramos (©Reuters)

Ramos promenio stav: Hoće da ostane u Realu, čeka se poziv u "minut do 12"

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 09:25

Čeka se odluka Florentina Pereza

Mesecima već traje neizvesnost oko sledećeg koraka u karijeri Serhija Ramosa, a rešenje se i dalje ne nazire.

Kapitenu je ostao još 21 dan ugovora sa Real Madridom, dvaput je odbio ponude za produžetak saradnje na još godinu dana, uz skraćenje plate za 10 odsto zbog finansijskih problema izazvanih pandemijom virusa korona, međutim, najnovije vesti iz Španije kažu da se veteran predomislio.

Izabrane vesti

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Uprkos tome što je 30. marta napunio 35 godina, Ramos je tražio dvogodišnji ugovor, ali u Kraljevskom klubu nisu želeli da mu izađu u susret. Ne bi bio prvi dugogodišnji kapiten koji je osetio hladnokrvnost čelnika madridskog velikana, pošto se to već dogodilo Raulu i Ikeru Kasiljasu. Prvi je posle 15 godina u klubu 2010. morao u Šalke, a drugi je posle 16 godina 2015. prešao u Porto.

Navodno je već počela priprema svečanog oproštaja za defanzivca koji je još 2005. stigao u Madrid iz Sevilje, pa je veliko pitanje kako će Florentino Perez reagovati na poslednje informacije, koje je objavio ugledni madridski AS.

Sumnjičavi su mnogi što se Ramos nije oglasio izjavom, već je navodna promena odluke stigla u javnost kao saznanje glavnog urednika pomenutog lista, te postoji mogućnost i da iskusni fudbaler pokušava da dodatno ocrni ionako često kritikovanog predsednika Real Madrida.

Što se tiče nedavno promovisanog trenera, Karla Ančelotija, trofejni strateg koji se vratio na klupu španskog velikana izabrao je da u svom prvom obraćanju javnosti ne zauzima ničiju stranu. Kada su ga novinari upitali o kapitenovom slučaju, odgovorio je da nije upoznat sa detaljima i da će tek razgovarati o tome i sa ljudima iz kluba i sa Ramosom.

Podsetimo, Serhio Ramos se nije naigrao u minuloj sezoni zbog povreda. Probao je Zinedin Zidan da iskoristi kvalitet sjajnog defanzivca u revanšu polufinala Lige šampiona sa Čelsijem, ali bio je to bezuspešan pokušaj. Bio je to poslednji Ramosov nastup u dresu Real Madrida, a videćemo hoće li tako i ostati...


tagovi

Serhio RamosReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara