Komentari na vest

Rangnik kuje planove za januar: Junajted šalje skaute na Lajpcigove utakmice

Falični Tom

pre preko 2 godine

Ovo mi se sviđa. Došao je i odmah traži da se ojača najslabija karika u ekipi. Zna čovek kakav fudbal hoće da igra, zna da je to tip igrača koji može da da iznese a pritom i nije loš igrač. Ako su mogli da daju onolike pare za Freda mislim da je ovo bagatela.
Š

Švabo Deka

pre preko 2 godine

Xe xe xe ☺️ Pa ovaj će im UVALITI nekoliko fudbalera,od čijih će prodaja ZASIGURNO imati LEP procenat. Bez šale,ali NA KOLIKO NISKE GRANE je spao ovako veliki klub,kada ovoliko dugo lutaju sa menadžerima,igračima 😏 Ole Gunar im bio trener ??? Ej !!! Sada ovaj IZVIKANI ,lovac na novac 👎🙄 Pa ko je sledeći, Stanoje ili Miloje ? Bukvalno,mogli bi i njih dvojica. Sa sve Vazurom,Tvorzom,Vučelom i Mrkelom. #Full sastav da ih preuzme
G

Gaginjo

pre preko 2 godine

Miloje bi skockao ovu ekipu Mančestera.

Mr 007

pre preko 2 godine

@Svabo,Miloje je izvrstan trener i igrao bi Junajted sjajno kad bi ih on vodio. Nece ih voditi zato sto nema veliko ime iako verujem da je kvalitetniji od svih njihovih trenera posle Fergusona,izuzev Murinja.
G

Gost10

pre preko 2 godine

Zamislite da doktor ima procenat od transfera iz Lajpciga jahaha
J

Jedan je Nemanja Vidić

pre preko 2 godine

Da su pametni u Man. Utd, pa da polako ubacuju Vidića u klub. Da li kao direktora, ili jednog od trenera u drugom timu. Vidić je veliki potencijal za sportskog radnika.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

To će Man. Utd i da uradi. Ali mi nismo normalni, pa za Vidića nema mesta ni u Zvezdi, ni u Savezu. Ne uklapa im se u njihove prljave kombinacije. Jedan je Nemanja Vidić kapiten.