Rangnik (©Reuters)
Rangnik (©Reuters)

Rangnik: Nije nam potrebno brdo pojačanja da bismo se borili za titulu

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.02.22. | 00:41

Sledeće sezone, naravno

Teče peta godina otkako je Mančester junajted uneo poslednji pehar u svoju trofejnu salu (Liga kup). A, kako sada stoji na tabeli Premijer lige i posle ispadanja iz FA kupa, nisu mu baš velike šanse da ove godine omete paučinu sa polica.

To, ipak, ne zabrinjava mnogo Ralfa Rangnika, menadžera Junajteda, koji čak i posle ispadanja od drugoligaša Midlzbroa u FA kupu vidi svetlu budućnost.

Izabrane vesti

Na pitanje novinara da li će biti mnogo pojačanja na leto, da bi se napravio tim sposoban da se najzad bori za titulu, Nemac je odgovorom sve iznenadio.

Ne verujem. Štaviše u razvoju tima i igrama smo dosta napredovali poslednjih nedelja. Postoje samo dve stvari za kritiku posle Midlzbroa: prva, promašili smo preterano mnogo stoodstotnih šansi. Trebalo je do poluvremena da bude 3:0, a 6:1 na kraju. Druga, koja se desila deset sekundi pre nego što smo primili gol, imali smo idealnu situaciju za kontra napad, ali smo iskomplikovali i odjednom smo ostali brojčano slabiji u našem šesnaestercu. Samo mi je to zasmetalo“, rekao je Rangnik.

Na sledeću utakmicu protiv Barnlija menadžer Mančestera je najavio da će voditi Kavanija i Lingarda.

„Obojica su spremna i biće deo tima. Obojica su vrhunski profesionalci i treniraju dobro. Što se tiče Lingarda, nemam nikakav problem s njim. On zna da bih ga pustio da ode na pozajmicu da se nije desila situacija sa Grinvudom“, dodao je Rangnik.


tagovi

Mančester JunajtedRalf RangnikPremijer liga

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara