Komentari na vest

Rangnikovo šesto čulo i slučaj Antonija Elange: Kako je Nemac nanjušio novu zvezdu Junajteda

I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Kada se setim da je Ronaldo Nazario, dominirao svetskim fudbalom sa 20 godina. Bio zvanicno najbolji fudbaler sveta. Danas su igraci tog uzrasta jos uvek neki talenti...

Falični Tom

pre oko 2 godine

Tad su fudbaleri bili gladni uspeha, novca i slave. Sad brate sa 16 godina dobije platu koju u najmanju ruku ima doktor i baš ga briga da se on nešto cima. Taj Ronaldo je bio radnička klasa a ovi su klasična buržoazija.

Falični Tom

pre oko 2 godine

Postoji dosta mladih igrača u omladinskoj školi Junajteda za koje se znalo da će biti dobri igrači. Među njima je i Elanga. Sad dobro treba da pogleda primer Lingarda i Grinvuda i da krene kontra putem što se tiče razmišljanja jedne mlade zvezde kluba. Dečko stvarno igra 100% svaki meč i Ragnik je to prepoznao. Stvarno mislim da bi Ten Hag bio odlično rešenje za Junajted jer zna da napravi atmosferu u klubu ali će morati da dobije odrešene ruke kluba po pitanju kažnjavanja igrača zbog nediscipline. Mora da se zna da je klub veći od svakog igrača. Takođe mislim da Junajted ovo leto treba da svim silama krene po Rajsa i ako je moguće Filipsa. Sjajno su se uklopili u reprezentaciji. Desni bek treba da im bude isto prioritet jer Van Bisaka nema kvalitet u napadu a Dalo jednostavno ne može da se snađe. Dečko je igrao odlično u Milanu a u Junajtedu je blagi užas. Pokušati još jednu sezonu sa Ronaldom ako ostane ali graditi tim oko mladih igrača a ne da ti ključ projekta bude igrač od 37 godina koji bi da budži statistiku pred kraj karijere. On je po meni jedan od najboljih fudbalera ikada ali vreme mu je prošlo. Treba da ode u MLS i tamo igra za sebe. I na kraju ali najvažnije, Megvajer mora ili na klupu ili na prodaju jer je kiksara. Bilo bi poželjno da se proba još jedan štoper da se dovede ali teško zbog FFP. Totalna reorganizacija kluba je potrebna.
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Sterling v1.2
c

cileee

pre oko 2 godine

Dao jedan gol i vec zvezda, koliko je takvih proslo kroz man utd niko ne zna! Pod Fergijem i park ji sung je bio zvezda!
B

Bel

pre oko 2 godine

PARK je za ove genijalac decko je imao kliker i pluca od celika,svuda ga je bilo ali pre svega je imao kliker,mozak koji fali Pogbi,Rasfordu,Megvajeru,Lindelofu,Fredu,Mektominiju...npr Pogba ima tehniku i snagu ali ne zna kad loptu treba vratiti unazad,ne zna da igra telom,mozgom izbaci protivnika,promeni pravac,ne zna da diktira tempo i ritam sve ono sto su imali npr Xavi,Zidan,Iniesta,dalje Rasford strasna brzina i fizikalije koje ne zna da iskoristi npr pokusava driblingom u kojima nije dobar umesto da gurne loptu pored igraca i pretrci ga ne vidi svoje prednosti i mane,dalje Lindelof ne posmatra igraca kog cuva,protivnik malom promenom pravca ga izbacuje gde mora da pravi faulove umesto da procita situaciju posmatra protivnika on se zalece u prazno...u UTD ja kao veliki navijac vidim da fali dosta inteligencije a za to nije kriv trenutni trener...
G

Gosth

pre oko 2 godine

i greenwood je bio zvezda u najavi
G

Gost....

pre oko 2 godine

Ako dovedu Ten Haga napravice dobar posao i pojacaju se s par igraca bice prejak United pozzz
G

Gostims

pre oko 2 godine

samo nek rade bogunovic nastavi da ga hejtuje on ce jos vise da dominira
D

DarkoKi

pre oko 2 godine

Stvarno kao trener se nije pokazao nesto u proslosti ali da ima njuh za mlade igrace to je neverovatno,ako ostane u klubu to ce biti pun pogodak.Samo trebaju dovesti i trenera koji ce ici istim putem,mozda je ipak Hag najbolje resenje i treba verovati Ragniku pa i po ceni odlaska Ronalda.