Stanojević i igrači (©Starsport)
Stanojević i igrači (©Starsport)

Raport pred put: Lutovac ima temperaturu, bolovi muče Sadika

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.09.20. | 13:35

„Šarlroa nije ni Anderleht, ni Briž“, kaže Stanojević

Problemi za Partizan pred polazak za Belgiju. Utakmica sa Zlatiborom nije ispunila očekivanja i pored pobede iz penala (1:0), a kao ceh javili su se i problemi s povredama.

Najveća je muka oko Umara Sadika, najboljeg napadača Partizana, koji ni meč u Užicu nije mogao da odigra do kraja, pa rovit kreće na put za Šarlrou.

Izabrane vesti

Sadik još oseća bolove, nije sto odsto spreman. Lutovac je dobio temperaturu. Vratio se Banjak, a vraća se polako i Suma, koji nije još u pravom ritmu, ali polako“, ispričao je trener Partizana Aleksandar Stanojević nakon današnjeg treninga.

Iako se u javnosti stvorila slika kako je Šarlroa favorit posle šest pobeda u šest kola, Stanojević spušta loptu na zemlju.

Dobra su ekipa, fizički snažni, imaju jak intenzitet, dobro organizovani. Ali nisu oni ni Anderleht, ni Briž. Mi smo uvek Partizan uz sav respekt rivalu, koji jeste u dobroj situaciji, ima samopouzdanja“.

Smatra šef struke crno-belih da će njegovom timu biti lakše da igra u Belgiji nego u prethodne dve utakmice u kojima se suočavao sa bunkerom od armiranog betona ispred protivničkog šesnaesterca.

Biće drugačija utakmica. Biće intenzivnija, zahtevnija, a nikad ne možete da znate u kojem će pravcu otići. Sigurno je da će biti različita od prethodne dve. Mi smo danas imali prvi grupni sastanak i prvi taktički trening za utakmicu, imaćemo i individualne sastanke do meča. Spremni čekamo duel“, podvukao je Stanojević.

Ekspedicija Partizana će u sredu pre podne krenuti na put za Belgiju.


tagovi

FK PartizanAleksandar StanojevićLiga Evrope

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara