Milovanović (©Starsport)
Milovanović (©Starsport)

Rasing Santander nudi minute Marku Milovanoviću

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.01.24. | 19:06

Mladi napadač bi mogao na pozajmicu

Otišao je Marko Milovanović pre godinu i po dana iz Partizana u Almeriju, ali se u španskom klubu nije baš naigrao.

Ove sezone je skupio samo tri nastupa u Primeri, ukupno 71 minut i malo manje od toga u Kupu Španije. Ali, svetlo na kraju tunela bi mogao da nađe u – Santanderu.

Izabrane vesti

Kako pišu lokalni mediji tog španskog grada, Rasing je poslao ponudu Milovanoviću i Almeriji, da ga pozajmi do kraja sezone. Zeleno-beli se bore za promociju iz Segunde u Primeru, trenutno su na šestom mestu, koje vodi u baraž. I smatraju da bi mladi srpski napadač mogao da im pomogne na putu ka tom cilju.

Deluje da ni Almerija nije protiv te opcije, ali bi Milovanović morao da sačeka kraj prelaznog roka da bi prešao u Rasing, jer crveno-beli kubure sa povređenim napadačima. Do tada bi trebalo u tim da se vrati Luis Suarez, malo posle toga i Ibrahima Kone. Te, da ne bi došlo do nedostatka špiceva, Almerija želi da zadrži Milovanovića kao rezervnu opciju dok se ostali ne oporave.

Milovanović je za Almeriju potpisao na šest godina, ali posle sezone i po stagniranja očajnički su mu potrebni minuti. A, u svom klubu teško da će ih dobiti, pošto vode žestoku borbu za opstanak.


tagovi

Marko MilovanovićRasing SantanderAlmerija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara