(© Reuters)
(© Reuters)

Rasing se budi, Pici posložio ekipu, ali ga brine Skeloto (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.03.21. | 03:46

Klub iz Aveljanede bolji od Argentinos juniors

Ne predaje se Rasing tako lako. Ipak je četvrtfinalista Kopa Libertadores. I klub koji se za nešto pita u Argentini. Kako stvari stoje, pitaće se i za poredak u Liga kupu, pošto je pobedom u poslednjoj utakmici šestog kola došao na deobu druge pozicije u Grupe B.

Tim Huana Antonija Picija savladao je Argentinos juniors 1:0 i popravio bilans u odnosu na početak sezone. Startovao je samo sa dva boda u početne tri runde, da bi naredne tri dobio bez primljenog gola, što jasno pokazuje da se u igri ekipe iz Aveljanede primećuje trenerska ruka nekadašnjeg špica Valensije, Barselone, Rivera...

Izabrane vesti

Za treću vezanu pobede zaslužan je Leonel Miranda. U 72. minutu povukao je i okončao kontru domaćina i na dodavanje rezerviste Ivana Mađijas kojim je kombinovao – rešio pitanje pobednika. Istovremeno vratio Piciju osmeh na lice, jer je novi trener Rasinga na ionako podužu listu odsutnih fudbalera dopisao još jedno ime.

Sredinom prvog dela povredio se Ezekijel Skeloto, izuzetno važan šraf u defanzivi. Desni bek je u bolovima napustio teren i pitanje je da li će biti spreman za derbi sa Riverom u narednoj rundi. A već su iz raznih razloga čak petorica igrača, među njima Maurisio Martinez i Lorenco Melgareho, kao oslonci.

No, u bez njih, plavo-beli guraju dobro. Obećavaju napetu završnicu takmičenja.

ARGENTINA LIGA KUP – ŠESTO KOLO

Arsenal Sarandi – Platense 0:0

Rasing – Argentinos juniors 1:0 (0:0)



tagovi

Rasing KlubArgentinaHuan Antonio Pici

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara