Komentari na vest

Rasizam, baklje i pun teren otpadaka: Trezni Rajs "popio" čašu piva u besu, Sterling glavna meta (FOTO)

D

Duff

pre preko 2 godine

Evropa bato, clanovi EU da se ovako ponasaju??? Da se ovo desilo kod nas to bi nam bio kraj, suspenzija zauvek, a ovi madjarski Evropljani ce proci sa dve-tri utakmice prazih tribina i to je to. Ako ne verujete setite se Djenove.
Z

Zole

pre preko 2 godine

Neka su, dosta je vise i tog debilnog blm pokreta, neka znaju da ih niko u Evropi ne voli
g

gagitisi

pre preko 2 godine

Ne pijem pivo, ali zato vinjak derem.
G

Gost000492o5o2

pre preko 2 godine

ako su, ovo je vec previse. pri tom englezi kao klece oni koji su rasizam doveli u evropu oni su imali robove a ne madjari i sad glume neku tolerantnost
p

plavac

pre preko 2 godine

strejtedz deklan!
m

makarijus

pre preko 2 godine

ovaj blm hajp je gomila gluposti.
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

black lives metter su sorosevi poltroni i satanisti. bravo komsije
H

Hahahahah

pre preko 2 godine

Ti poznaješ Soroša lično i tvoja obaveštajna mreža te upoznala sa svim njegovim suradnicima? Ne bojim se ja tebe nego što vas je toliko.
B

Bla 2

pre preko 2 godine

Ocekujemo da nadlezni organi izbace Srbiju iz svih takmicenja.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Неће, добри су они, узеће нам само 3 бода и дати оној мандалији....
G

Gost87

pre preko 2 godine

Izdržite komšije.
G

Gost rts

pre preko 2 godine

почећу да волим мађаре
f

fftt

pre preko 2 godine

Rasizam nije ok, ali isti taj rasizam se desava i prema belcima? U Marseju a da ne pominjemo Ameriku belac u Marseju ne sme da proseta u ogromnim delovima grada. Ovo klecanje je isto takva glupost, i na kraju sve to rade oni koji su stvarali robove i zbog kojih ispasta svi belci ni krivi ni duzni. Engleska u kojoj se nalaze i koju su vodili, ti koji su sada glavni zagovrnici kaznjavanja, ta Engleska sve ima sto pokrala i bila sila u gde sunce ne zalazi, stvarala robove i sad ona kao bori se protiv rasizma. Pa nek vrati svo oteto i pokradeno iz tih Africkih zemalja za pocetak, i ako to i dalje rade, nek vrate samo materijlano posto zivote ne moze da vrati i svi cemo biti zadovoljni i ugledati se na njih. A ne ovako si kao dobar druge da kaznjavaju zbog krika a ti vekovima otimao i unistavao te jadne ljude i zemlje. Pa odakle ti silni crnci po Engleskoj, mora da su ih onako primili kao izbeglice fini Englezi i prizili dom i utociste, ili su to robovi i njihova deca? Sad nemaju okove ali i dalje su robovi ali ne samo oni nego svi mi, vecina sveta.
h

hehehe

pre preko 2 godine

Srbi nisu belci, niti ostali Sloveni, to je moderna izmisljotina. Rase ne postoje, a tkzv. bela rasa se cesto menjala tokom istorije - nekada su narodi istocne Azije npr. bili smatrani belcima. Gomila pseudonaucnih gluposti. U Americi su Slovene poceli da smatraju belcima pre otprilike pola veka, pre toga je postojala ogromna diskriminacija prema Slovenima (kao i Ircima i Italijanima, koji takodje nisu smatrani belcima). Ko je definisan danas kao belac u Brazilu i u Americi je takodje mnogo drugacije danas.
A

Ammmm

pre preko 2 godine

Nije u redu za rasizam, ali svaka pohvala za reakciju Madjara na ovo idiotisanje sa klecanjem, blm pokretom i ostalim politickim glupostima.
J

J

pre preko 2 godine

Mi madjari klecimo samo pred Bogom!!!
M

Mrkow33

pre preko 2 godine

Sta cmizdre ovi englezi, pa oni su pola sveta u crno zavili
A

Aleks Miami

pre preko 2 godine

Ko? Jel Grealish i Shaw su nekoga zavili u crno?
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

@Aleks Miami A zašto oni kleče, jesu li nešto pogriješili pa kleče, mole za oprost? Nek to prosipaju gore kod sebe čija je država tlačila cijeli svijet a ne da prodaju to gdje god dođu. I da, tlačili su oni i bijele narode, pa nek traže oprost i za to.
D

Druže

pre preko 2 godine

Slažem se sve, ali Mađarska je domaćin na ovom susretu. Svakako se slažem da bi bilo prestrogo zbog nekolicine neandertalaca zabraniti ulaz svim navijačima. Eto makar deca nek navijaju. Pozz
D

Dvostruki aršin

pre preko 2 godine

Oli će izbačit Englesku iz kvalifikacija ili joj zatvorit stadion možda? Pitajte onog Engleza što sudio Partizanu, a pogotovo njegove pomoćnike. :)