Nejmar (©AFP)
Nejmar (©AFP)

Nejmar raspalio vatru: Mesi i ja sledeće sezone opet zajedno

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.12.20. | 09:39

“Moramo to da uradimo“, kaže as Pari Sen Žermena

Lionel Mesi je bio ljut i hteo je da ide u Mančester Siti, na kraju je Đozep Marija Bartomeu shvatio da ne može protiv najvećeg i rešio je da napusti predsedničku funkciju, pa se nadaju da će njegov naslednik uspeti da zadrži Argentinca na stadiona Kamp Nou. Međutim, Pari Sen Žermen se i dalje nada, a sada je Nejmar raspalio vatru. Brazilski as je naime posle pobede od 3:1 nad Mančester junajtedom otvoreno rekao da mu je cilj da se sledeće sezone ponovo uortači s Mesijem.

Izabrane vesti

Ono što želim više od svega je da ponovo igram sa Mesijem, da uživam pored njega na terenu. Može da igra i na mojoj poziciji, nemam problem s tim. Ali želim da već sledeće sezone igram s njim, to je sigurno. Moramo to da uradimo sledeće sezone“, vrlo je jasan Nejmar.

Mada, propustio je da kaže gde bi to njih dvojica mogli da igraju zajedno? Jer nije tajna da bi Pari Sen Žermen rado doveo Mesija na Park prinčeva. A nije tajna ni da bi Barselona rado vratila Nejmara na stadion Kamp Nou.

I čini se da ni on sam ne bi bio protiv toga. Nije ni krio letos da hoće u Barsu. Kao što ni Mesi nije krio da hoće iz Barse. Ali to je bilo ovog leta. Već narednog bi sve moglo da se promeni. S tim da se čini da su baš Barsa i PSŽ jedini koji bi mogli opet da povežu dva majstora. Za sve ostale, previše bi bilo da dovedu obojicu u jednom prelaznom roku. Pa nek je Mesi i slobodan igrač.

PSŽ bi pak mogao da proba. Katarski šeici dugo već čekaju tu titulu šampiona Evrope. A ove nisu još obezbedili ni osminu finala, mada se posle pobede nad Junajtedom – uz dva Nejmarova gola – mnogo lakše diše. Nejmar ipak otvoreno kaže: mora se bolje.

Ljudi me nekad pogrešno razumeju. Svi smo mi ovde drugari, ali nam na terenu nešto nedostaje. Moramo da pojednostavimo neke stvari, da više trčimo jedni za druge, da se pomažemo kod markiranja da neke detalje popravimo, taktičke, psihičke... Ja sam na terenu malo iritantan tip. Saigračima dosta toga zameram, ali prihvatim kritiku i na svoj račun. Nisam nedodirljiv... Ali večeras se videlo da možemo da igramo na najvišem nivou kad trčimo i borimo se zajedno“.

O tome što osmina finala nije još rezervisana ne želi ni da razmišlja.

Nisam došao ovde da igram Ligu Evrope“.



tagovi

NejmarLionel Mesi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara