Jovančić ©Starsport
Jovančić ©Starsport

Rastanak šest meseci pre isteka, Jovančić napustio Tobol

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.06.21. | 17:08

Raskid pozajmice sa Kazahstancima, sledi novo dokazivanje u Rizeu

Iskusni srpski vezista Dušan Jovnačić napustio je redove kazahstanskog vicešampiona Tobola, šest meseci pre isteka pozajmice. Srpski vezista imao je ugovor do 31. decembra ove godine, ali portal Kazfutbol piše da je došlo do prevremenog prekida saradnje. Ipak, nisu saopšteni razlozi za takvu odluku.

Jovančić je na pozajmicu iz Rizea stigao krajem februara ove godine, ostvario je tek 11 nastupa u kazahstanskoj Premijer ligi, od čega je šest puta bio starter.

Izabrane vesti

Bivši vezista Crvene zvezde vraća se u Rize, sa kojim ima ugovor do juna 2022. godine, a u ovog leta će pokušati da se nametne Ujgunu Bolentu i izbori se za minutažu u naredne sezone. Mada, ostaje da se vidi da li će možda biti aktuelna neka nova pozajmica. Ovoga puta od početka sezone, što bi bila mnogo povoljnija opcija za samog igrača.

Jovančić je u Rize stigao u oktobru prošle godine iz redova srpskog šampiona za obeštećenje od 400.000 evra, međutim, u prvom delu sezone je zabeležio tek četiri prvenstvena nastupa i tri u Kupu Turske.


tagovi

Dušan JovančićTobol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara