Nejmar pobesneo (©AFP)
Nejmar pobesneo (©AFP)

Rasulo i u svlačionici Parižana: Saigrači sprečili tuču Nejmara i Donarume; Al Kelaifi lomio zastavice sudijama

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.03.22. | 10:09

Teško im je pala eliminacija iz Lige šampiona

Od euforije do besa i na kraju depresije. Pari Sen Žermenu će biti potrebno vreme da svari poraz od Reala i još jedan razočaravajući napad na pehar Lige šampiona. S tim da će ovaj boleti više nego drugi, možda manje samo od onog čuvenog debakla protiv Barselone, jer Sveci su u Madrid stigli sigurni da idu dalje.

Delovalo je da će tako i biti sve dok Đanluiđi Donaruma nije rešio da se poigrava u svom petercu i – na stranu sad da li je sudija Dani Makeli mogao ili morao da svira faul – Karimu Benzemi raširio krila da poleti u nebo i het-trikom izbaci PSŽ iz Evrope.

Izabrane vesti

Predsednik Naser al Kelaifi odmah se setio suđenja u kultnom meču sa Barsom i zaleteo na arbitre, a kako piše Marka, malo je nedostajalo da dođe do tuče i u svlačionici. U glavnim ulogama Donaruma i Nejmar. Navodno, saigrači su ih razdvojili baš kad su krenuli jedan ka drugom s namerom da razmenjuju udarce.

Počelo je tako što je Nejmar okrivio Điđija za prvi gol Benzeme, ali mu ni Donaruma nije ostao dužan, podsetio je Brazilca da je posle njegovog lošeg pasa sevnula kontra za Realovih 2:0. Rasprava je eskalirala sve dok dvojica kolega nisu rešila da se fizički obračunaju. Tu su se umešali i ostali i sve se smirilo.

Podsetimo, Al Kelaifi je istovremeno tražio Makelija po hodnicima stadiona “Santjago Bernabeu”, uletao je u sudijske svlačionice, pa i Realove kancelarije. Kada ga je jedan od zaposlenih u Kraljevskom klubu snimio, ovaj mu je izbio telefon iz ruke urlajući da će ga ubiti.

U izveštaju sudija navodi se da su predsednik i tehnički direktor Pari Sen Žermena Leonardo pokazali “agresivno ponašanje” pokušavajući da uđu u svlačionicu arbitara.

Kada su ih sudije zamolile da izađu, namerno su blokirali vrata, a predsednik je uzeo i zastavicu jednog od pomoćnika i polomio je”, dodaje se.

Izgleda da u Kataru nisu navikli da gube.



tagovi

NejmarNaser Al KelaifiĐanluiđi DonarumaPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara