Poketino i Naser Al Kelaifi (© AFP)
Poketino i Naser Al Kelaifi (© AFP)

Skandal u Madridu: Prvi čovek PSŽ uleteo u sudijsku svlačionicu posle poraza od Reala

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.03.22. | 02:00

Mediji u Španiji pišu da je Naser Al Kelaifi bio besan na arbitre

Kolaps Pari Sen Žermena u Madridu na meču Lige šampiona je tema broj jedan u fudbalskom svetu. Spektakularni Karim Benzema je sa tri gola doneo čudesan preokret koji je nokautirao Parižane i doneo veličanstvenu pobedu Realu, ali posle meča u centru pažnje je prvi čovek kluba iz Francuske. Naime, Naser Al Kelaifi koje navodno besan uleteo u svlačionicu sudija posle meča. Šta se tačno dešavalo dešavalo na stadionu Santijago Bernabeu... mnogi spekulišu.

Španska Marka piše da je Al Kelaifi išao da protestvuje kod sudija i da je svlačionicu napustio crven u licu, a da je posle toga otišao kod delegata. Kako se navodi, Al Kelaifi je bio nezadovoljan odlukama sudija kada je Benzema postigao prvi gol. Naime, prvi čovek PSŽ smatra da je golman Đanluiđi Donaruma bio fauliran.

Izabrane vesti

Međutim tu se priča ne završava. Renomirani As donosu još detalja sa lica mesta. U tekstu se navodi da je Naser Al Kelaifi jurio po hodnicima tražeći sudiju Danija Makelija iz Holandije, kada nije uspeo da ga nađe uleteo je u kancelarije zaposlenih u Realu. Navodno je čitav incident snimio jedan od zaposlenih, a Al Kelaifi mu je izbio telefon iz ruke urlajući da će ga ubiti.

Za kraj se ističe da je Al Kelaifija sa stadiona otpratio telohranitelj kako bi bio sprečen još veći incident.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča u Madridu.



tagovi

Real MadridPari Sen ŽermenNaser Al Kelaifi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara