Rapid nastavlja pohod na Ligu 1

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.02.20. | 15:09

Bukureštanski Železničari dočekuju Turnu Magurele (18.00)

Dosta je bilo odmora. Posle pauze od dva i po meseca Rapid nastavlja bitku za povratak u društvo najboljih, i to protiv Turnu Magurelea, u okviru 22. kola (18.00).

Sastav Danijela Pančua nije doživeo neke velike promene tokom zimskog prelaznog roka. Klub je napustio samo napadač iz Argentine, Matijas Roskopf, koji se nije snašao po dolasku iz Boke Juniors, dok je dres Železničara iz Bukurešta zadužilo šestorica igrača iz redova ligaških rivala, pa se očekuje još bolji skor Rapida u nastavku sezone. Najzvučnije pojačanje je doskorašnji špic Glorije Bužau Valentin Aleksandru, koji je u prvom delu sezone 10 puta pogađao metu.

Izabrane vesti

Domaćin je stacioniran na trećem mestu sa devet bodova manje od vodećeg tima iz Arada, ali i mečom manje. U slučaju da večeras padne Turnu Magurele, Rapid bi za bod pretekao Mioveni i zauzeo mesto koje direktno vodi u Ligu 1.

Ekipa iz Turnu Magurelea zauzima šestu poziciju, ima tri boda i duel manje od Rapida. Na poslednja tri gostovanja Turis ima dve pobede i poraz, a glavno oružje gostiju je tandem Panja - Čebanu, koji su zbirno postigli 15 golova.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara