Komentari na vest

Ratkov na pregledima u Austriji, TSC postavlja letnji zadatak – 4.500.000 + 500.000 + 15%

S

Steefan90

pre 10 meseci

Crvena zvezda je prosle godine prodala Marka Lazetica u Milano za 4.5 mil evra plus bonuse i 10% posle samo jednog postignutog gola, TSC prodao Ratkova koji je postigao 14 golova za iste pare.
a

aca sd

pre 11 meseci

Austrijanci na svom ofic.sajtu kazu da je transfer 600 000 e.
g

gost777

pre 11 meseci

gde to pise? Nigde...
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Umesto da pokusaju da urade nesto u Evropi pa onda jos dignu cenu igracima, oni ne, rasprodaja a koeficijent u Evropi ko sisa. Ovo nije nizakakvu pohvalu.
G

Gost 94

pre 11 meseci

Zar ovo nije bomba? a ne ono za 1 milion Topić.
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Svaka cast ako je istina. Tako se radi. A ne ovo sto radi Partizan u zadnje vrijeme, kupuje Traorea za 700 hiljada, pa ga onda pusta za dzaba, Urosevica daje za 250 hiljada, a covjek na trzistu vrijedi minimum 5 puta toliko. Ni Zvezda, naravno, nije nista bolja, ali bolje da ih ne spominjem – neki kompleksas ce pomisliti da je ovo komentar o Zvezdi, a ne o TSC i tome kako TSC pametno posluje. Jos jednom, svaka im cast ako je ovo istina.
S

Sashki85

pre 11 meseci

Da igra kojim slučajem u zvezdi, otišao bi za 1.500.000 plus 10%, a ispod stola još 2 miliona. Dakle nije da u zvezdi nisu u stanju da prodaju igrača za veću sumu, već upravo to da još toliko uzmu ispod stola. Pa nemoguće je da čuka i TSC malo malo pa prodaju igrača za cifru o kojim zvezda samo priča... A posle znamo kako se završi.
M

Master Inženjer IT

pre 11 meseci

Transferi koji su odjeknuli poslednjih par godina: Dimitrije Kamenović Čukarički- Lazio 3 000 000 Slobodan Tedić Čukarički - Mančester siti U 23 3 000 000 Marko Lazetić Zvezda - AC Milan 4 500 000 Braća Ilić Zvezda - Mančester siti 5 000 000 Đorđe Gordić Mladost Lučani - Siti grupa ( Lomel) Marko Milovanović Partizan - Almerija 3 200 000 Dejan Joveljić Zvezda - Ajntraht 4 000 000
p

pa1

pre 11 meseci

Ko od njih igra neku značajniju ulogu u timu u koji je otišao? Malo su sumnjivi ti transferi...
F

FKP fan

pre 11 meseci

Bravo za TSC i Ratkova. Nadam se da će pametno uložiti taj novac, najviše u dalji razvoj tima i stabilnost. Nadam se i da Partizan ovo gleda i da može naučiti nešto. Kvalitet uvek izbije i prepozna se bez obzira što nisi u izlogu Evrope, kao što TSC nije. Treba biti stručan, selektirati pametno igrače. udaljiti menadžere i roditelje od rada sa klincima i kvalitet će izaći sam po sebi, kao plod takvog rada. Počeli smo prodavati klince za 500.000 evra, hej. Kako su to niske grane, ponor u koji smo upali. Onda kada je Asano pobegao, već tada je uprava morala sama otići , da je niko ne tera. Njegova tržišna vrednost je bila oko 4 mil. evra + smo morali platiti i neke penale jer nas je čovek tužio. Pravnički, nepostupanjem uprave FKP je direktno oštećen za oko 4,5 miliona evra. U kojoj firmi i kod kojeg gazde bi takva dva vodeća čoveka ostala, da mu naprave takvu štetu. Da ne kažem koliko štete su i ranije činili više puta. Vlahović je otišao za tepsiju ribe (u odnosu na Ratkova), Sadik je otišao za manje novca od svoje vrednosti, na neke silne rate i bonuse, Sejduba Suma nije naplaćen kako treba, mnogo štetnih ugovora po klub pri dovođenju "naše dece" za prilično veliki novac, nikad opravdan, Fejsa se lečio i zalečio o trošku Partizana i ima još toga. A oni su još uvek tamo i prave nove transfere i rasprodaju našu decu. Ponavljam, bravo TSC i želim vam još i jače transfere u budućnosti.
D

Deka PG

pre 11 meseci

Za ove navijače malih klubova, jedno podsjećanje: da nije tzv. režimskih klubova, vaši klubovi bi gledali evropske mečeve samo na TV. Kakvi su njihovi rezultati, to se vidi. Liše Vojvodine koja ponekad i napravi koje iznenađenje, ostali dalje od prvog kola ne mrdaju. Kolika im je "armija" navijača, vidi se po ispunjenim tribinama. Da nije "režimskih" klubova, ove godine ne bi primirisali grupno takmičenje. E, zato i mogu da uzmu pare od igrača. Želim im puno uspjeha, ali i više poštovanja za Zvezdu i Partizan. Ipak je Zvezda prvak Evrope i svijeta
p

pgpgpgpg

pre 11 meseci

da ne bi bilo rezimskih klubova, gde bi igrali njihovi igraci (izuzev stranaca)? da ne bi bilo rezimskih klubova, za koje klubove bi navijali srbi?
i

ivan29200

pre 11 meseci

Da nije režima koji sipaju novac nas poreskih obveznika u ta dva nasilna kluba oni nikad ne bi videli evropu.Da im banke ne oprastaju dugove,drzava struju,vodu,poreze...odavno bi bili ugašeni.
Z

Zvlat NBG

pre 11 meseci

Danilo Arboleda, dobar CB za Vojvodinu, TSC (Bio bi najbolji u ligi)
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Hjugo Mbong napadac idealna zamena Tsca za Ratkova.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Evo ga ovaj što je Zvezdi preporučio Dioga Žotu 😂😂😂 a pre njega Vinsenta Abubakara 😂😂😂 još samo da nam preporučiš da nas finansira onaj Kalifa iz Psž 😂😂😂
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

Vi jednu stvar ne kapirate. Cuka i TSC samo kada bi imali veci dug od 5 miliona evra bili bi ugaseni jer nisu politicko-drzavni klubovi. To su klubovi na cijem celu se nalaze privrednici. U TSC-u je privatni kapital Madjarskih privrednika iz Budimpeste koji su povezani sa Orbanovom partijom, a ne kapital vlade Madjarske ili poreskih obveznika Madjarske drzave sto mnogi brkaju pojmove. Dok Zvezda i Partizan imaju drzavnu kasu pa ne moraju prodavati igrace. Dovedes 30 igraca za 3 godine, a prodas samo 3, tako funkcijonisu Zvezda i Partizan. Samo je pitanje vremena ako Zvezda i Partizan ne vrate svoje dugove kada ce zavrsiti kao Rendzers, Parma i Bordo. Salburg kada proda nekog dobrog igreaca to ne bude ispod 20 miliona evra. Ako Ratkov zavrsi negde u Nemackoj ili Engleskoj lligi znajte da ce TSC da dobije jos 3 miliona evra od prodaje. Tako da ce TSC na kraju ukupno profitirati od Ratkova jedno 8 miliona evra, sto je dobra prodaja. Verovatno ce TSC proati jos dvojicu ili trojicu do kraja prelaznog roka, pa ce prebaciti 10 miliona evra profita, a oni jos imaju profitabilan stadion koji im donese milion evra godisnje od prodaje ulaznica za fudbalske utakmice, od hotela, od restorana, od soping molova, poslovnih prostora, teretana, od prodavnica brze hrane i hidromasazera.
v

veverac

pre 11 meseci

Sve si dobro napisao osim da imaju profitabilan stadion.Nemaju ni hotel,restoran,teretanu,prodavnicu brze hrane.Ništa od toga za sada,a ni gledanost nije velika pa nema ni puno prihoda od toga
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Ali zato ce da ih otrese prvi klub u Evropi..
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

BokiUSA A Zvezdu niko nece da otrese?. Budi zadovoljan ako Zvezda primi 15 komada iz 6 utakmica u LS. Prosle godine bila je zadnja sa 6 bodova u LE sa primljenih 11 golova.
P

Pazi

pre 11 meseci

Nije da nisi u pravu ali nisu samo pare u pitanju već i brend. Koliko vredi brend jedne Zvezde, pa i Partizana, u odnosu na bilo koji klub kod nas? Poenta priče je da kada si brend uvek imaš izlaz iz problema (skoro uvek ajde) u suprotnom prva greška može skupo da te košta.
I

Igor978

pre 11 meseci

Ovako se radi kada se posluje čisto. Sve pare od transfera ulaze u klub. A kada ovo radi Terza Mađija, ono što dođe u Zvezdu je samo deo od pravog iznosa transfera. Ali zato se to što radi Terza Mađija zove ljubav prema klubu, patriotizam, Zvezda Srbija i slične nebuloze ispranih mozgova. Bravo TSC
D

Dio

pre 11 meseci

srećno dobar posao za TSC !
M

Maestro

pre 11 meseci

A nasa Zvezda posle 6 godina igranja evro-takmicenja nema koga da proda.Prvi put kad ne udjemo u Evropu bice kanal...
N

News

pre 11 meseci

Zvezdin budget je bio 55 miliona evra za proslu godinu a ove ce biti za 10ak miliona veci. Zvezda od lige sampiona dobije oko 24 miliona evra i nesto malo od superlige. Zvezda svake godine posluje u minusu ali to Terzica ne interesuje jer on uzima koliko hoce i ponasa se kao vlasnik Zvezde. On je pozajmio 12 miliona evra od svog prijatelja za koje ce mu dati zemljiste oko stadiona.
m

maestro

pre 11 meseci

Nasa Zvezda ima od Uefe skoro 30 miliona evra da dobije samo ove godine i ne mora da proda vec da stvara sto jaci tim..i te kako ima koga al nece ispod cene.
@

@News

pre 11 meseci

Zvezda loše posluje, ali budžet nije bio 55 miliona. Jer se budžet donosi unapred i ne može da bude veći od onog što realno možeš da ostvariš. Na stranu što je pitanje kako to uopšte funkcioniše u Zvezdi, jer verovatno nemaju neki finansijski plan.
R

Raša P

pre 11 meseci

Veliki kupuju a mali prodaju!!! Samo od igranja u grupi Zvezda sve ukupno zarađuje 35- 40 miliona evra, uz neki bod i više. Neki će reći da preterujem ali 25 samo učešće sa bonusom u zadnjih 5 god. Od ulaznica za 3 utakmice 5 mil i od TV prava i marketinga 5 mil. Cela super liga neće zaraditi od transvera toliki novac. Ovaj transver Ratkova je super i opravdan je. TSC je stabilan klub i novac koji dobiju će ih podići na viši nivo što je dobro za naš fudbal. Ali tek kada dođu u situaciju da ne moraju da prodaju već da redovno igraju Evropu i napadaju titulu, tada su uspeli.
F

Figueroa

pre 11 meseci

Dobar spic,pravi spic,dok ga "izbruse",bice zvjerka opasna...sretno mali
J

Jos kada bi sve

pre 11 meseci

Bilo istina… ne zna se ko vise laze
A

Aranđel

pre 11 meseci

Sad da dovedu 2-3 dobra igrača da se pojačaju za Evropu i naravno da dovedu dobrog trenera
S

Sale UGRINOVCI

pre 11 meseci

Super i srecno !!! Bravo !!! Dobar izbor !!!
Г

Грдне ране

pre 11 meseci

Е овог момка.би рецимо Терза магија продао за плафон два милиона...
r

recimo tandem

pre 11 meseci

V.V bi sigurno uzeo za njega bar 10000000000e jelte oni su di beste!!
k

kakakak

pre 11 meseci

Svaka cast. Bas lepa i nesvakidasnja vest iz naseg fudbala. To je pravo vodjenje i funkcionisanje jednog kluba.
S

Super Liga Srbija promenuti u 1. Srpska Liga

pre 11 meseci

I to iz malo mesta. A zamisli sta i tek uradili BG, NS, Nis, KG. Nismo mi losi, nego dopsutamo da nas losi vode.
E

Esex

pre 11 meseci

Pa nije to STR vec FK boze ala lupate
Z

Zile1245

pre 11 meseci

Dovedite Milana Vidakova posto Vojvodina zeli da ga pusti, bolji im je Nikolic I Vukcevic sa zajedno osam golova u sezoni! Momak dao dva gola Zvezdi na Marakani posle raznih malera ali Lala ga stavi na klupu😂
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Odlicna prodaja Tsca skoro 5 miliona za Ratkova a i Salzburg je poznat kao klub koji od mladih igraca zna da napravi vrhunske igrace.Tsc umesto Ratkova bi mogao da uzme onog napadaca Jordanske reprezentacije od juce plus jos dva,tri njihova reprezentativca momci su juce pokazali da znaju da igraju fudbal mada mnogi potcenjuju Jordan.Takodje bi i Cukaricki i Vojvodina mogli da uzmu neke Jordanske reprezentativce kao pojacanja.Sportski pozdrav.
m

mocjioo

pre 11 meseci

Odličan transfer. Mali je 2003 godište Slazburg dobar klub, lep stadion dobra liga, igraju uvek Evropu. Beč lep grad gde ćeš bolje. Odlično mesto za nastavak karijere.
k

kakve veze

pre 11 meseci

Beč i Salzburg?!
B

Bec Nemacka

pre 11 meseci

Igraće u Salcburgu, Beč lep grad. Hahaha kakva sve bića komentarišu na ovom portalu majko mila. Ne mogu ja ovo...
p

poopp

pre 11 meseci

Salcburg je lep grad a tamo će igrati ne u beču
k

knd1991

pre 11 meseci

Koji Bec covece :)
a

ahahaha

pre 11 meseci

Ahahaha BEČ ahahaha
R

Roby cz

pre 11 meseci

Jel' Salzburg ili Beč?
A

Aruna Dindane

pre 11 meseci

Ja mislim da je taj mali 2003,stariji od tebe
M

Marko1105

pre 11 meseci

Za Tsc, Cukaricki, Vojvodinu...neka malo pogledaju kojim nasim igracima isticu ugovori...ili ne igraju previse u svojim klubovima u inostranstvu: Vulic, Rosic, Nastasic, Radakovic, Lukic, Miladinovic, Ozegovic, Jovanovic, Gordic, Tedic, Crnomarkovic...sto da ne i Boaci na primer...a onda da pogledaju kome iz Zvezde i Partizana nema mesta u sledecoj sezoni a bili bi igraci za pomenute nase klubove....Srnic, Gobeljic, Mituljkici, Knezevic, Stankovic, Stanic, Radulovic, Sljivic, Fejsa, Sanicanin, Popovic, Terzic....itd Sto se tice stranaca, ne znam. Ali moraju sire i bolje da razviju skauting, da mladi afkrinaci ne odlaze po Slovackoj, Ceskoj, Madjarskoj, Austriji u neke osrednje klubove vec da ih prvi oni zapaze... Sportski pozdrav
-

-/-/

pre 11 meseci

Mi možemo sa boljim skautingom da prvi imamo pristup i Africi (preko zvezdine buduće fudbalske akademije) i Izraelu a preko Piksija mogli bi i u Japanu da otvorimo nešto
M

Master inženjer IT

pre 11 meseci

Da se podsetimo 10 najvećih transfera od kako se igra samostalna Superliga Srbije(2006/2007): Stefan Savić Partizan_ Mančester siti 12 000 000 Nemanja Radonjić Zvezda - Olimpik Marsej 12 000 000 Lazar Marković Partizan - Benfika 10 000 000 Strahinja Pavlović Partizan - Monako 10 000 000 Umar Sadik Partizan- Almerija 9 000 000 Filip Stevanović Partizan- Mančester siti 8 500 000 Stevan Jovetić Partizan - Fiorentina 8 000 000 Marko Grujić Zvezda - Liverpul 7 000 000 Zoran Tošić Partizan - Mančester Junajted 7 000 000 Adem Ljajić Partizan- Fiorentina 6 800 000 Rekord kada su u pitanju igrači mlađi od 17 godina drži transfer Slobodana Rajkovića iz OFK Beograda u Čelzi koji iznosi 5 200 000 eura. Rajković je tada imao 16 godina i 11 meseci. Sportski pozdrav
J

Jagnjilko

pre 11 meseci

Pavlovic je prodat za 10 miliona eura ali u bajci, bas kao i Sadik za devet. Mada i Filip Stevanovic je smesna prica.
:

:) :)

pre 11 meseci

Svaka čast za poznavanje materije!! Ako možeš izbaci u poslednjih 5 godina, da se vidi kako sad posluju klubovi!
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Znaci u prevodu najveća institucija na ovim prostorima je Partizan, hvala i doviđenja
D

Dieselas

pre 11 meseci

Ja pojedem fudbalsku loptu ako je Pavlovic prodat za 10m i Sadik za devet
m

maestro

pre 11 meseci

Pavlovic za 10 miliona samo i snovima grobara... takodje i Sadik motka za susenje vesa nikada za 9 miliona... Pavlovic je rupcaga koji je bio zasticen ko beli medved i imao dobrog menadzera i nista vise.
G

GostKv

pre 11 meseci

bravo majstore i ti si sad pametan kao sto si sve ovo pisao? ene ga OFK se vrati u prvu ligu posle 7-8 godina.. u cije li je džepove otišao toliki novac od ovih transfera koje si napisao u komentaru? TSC je klub na koji treba da se ugledaju svi ostali klubovi,ali ne može kad se u foteljama nalaze ološi
T

Tscovac

pre 11 meseci

Kao zamenu dovedite Dusana Jovanovica iz omladinaca Partizana!
g

go4st

pre 11 meseci

Klub koji lepo funkcioniše, sa lepim uslovima, može se vrlo lako desiti da privuče neke igrače dobrog kvaliteta. Stadion odličan, podloga odlična, uslovi dobri, tu je i lova. Potpuno suludo očekivati da će se TSC umešati u trku za titulu, neće, ali sa dobrim napadačem, iskusnim veznjakom, i dobrim krilom, mogu lako odbraniti svoj teren u grupnoj fazi, i opet izganjati evropu sledeće godine
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Dok manji klubovi prodaju mlade igrače za dobru lovu, naš Doktor Arizona, naš Madjija poklanja ih za džabe. Ali ok, osvajamo titule, igramo stalno Evropu, LŠ itd pa se pravimo ludi da ne znamo šta radi i kako nasrće za Zvezdinu kasu.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Delimicno si u pravu ali menadzeri su zlo...Terza u interesu Zvezde vodi rat sa njima.
E

Esex

pre 11 meseci

Meni je vaznija ls i titula od prodaje mladih igraca..a i kad bi prodali nekog mladog za lepu cifru,pare bi isparile svakako.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Esex. Ej Zrenjaninac, pare isparavaju i ovako i onako. Nego je problem što se pravimo da ne znamo.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Nele 007. E moj brate naivni. Primetio sam da voliš Zvezdu što je dobro, ali mnogo si ograničen. Ni jedan mladi igrač ne može da igra u Zvezdi dok mu Doktor ne odredi ko će mu biti menadžer. Zato Šljivić i drugi nisu hteli da potpišu ugovor sa Zvezdom jer nisu hteli da im Doktor dodeljuje menadžere koji njemu odgovaraju i sa kojima je Doktor u dilu. Niko ne osporava Doktoru rezultate, ali to su takva muljanja u klubu, takve kombinacije da to ne može ni da se zamisli. Ista je situacija i u partizanu samo što su im ograničene mogućnosti zbog loših rezultata pa manje prostora imaju za kombinacije.
P

Patrik Šik

pre 11 meseci

Molim vas da prestanete da grešite sa procentima od naredne prodaje, jer (primera radi) ovih 15% of naredne prodaje nije 15 % od same prodaje već od profita, znači ako ga Salcburg proda negde za 8 miliona to će biti 15% od 3 miliona (8-5), a ne 15% od 8, sportski pozdrav.
N

NoOnThe

pre 11 meseci

Zavisi kako se klubovi dogovore. Moze biti 15% od naredne prodaje ili 15% od profita naredne prodaje. Sve zavisi sta su se dogovorili kod prodaje igraca.
P

Patrik Šik

pre 11 meseci

Jeste brate, al znaš da naši uvek pišu tako i onda kad dođe transfer kao pa nije od celog nego od profita kao podrazumeva se
F

Firma1989

pre 11 meseci

Ne volim TSC ni malo i imam svoje razloge ali rade dobar posao i mogu u nekom budućem periodu da se umešaju u baš borbu za titulu ako ne dozvoli onaj da neko skine zvezdu.
c

cv

pre 11 meseci

ma sjajno je bas rasprodajte ceo tim ored evropu.
M

Marko1105

pre 11 meseci

Problem naseg fudbala i nasih klubova iako igraju Evropu je sto ce rasprodati sve sto vredi, po obicaju dovesce igrace koji ne mogu da nadomeste kvalitet i/ili uigranost sa ekipom i bice vreca za udaranje u grupama evrokupova...a ove sezone je mozda najvaznije da odbranimo bodove od pre 5 godina i po broju klubova u grupama imamo sansu...ali ne vredi kad se posluje kako se posluje. Ovde pre svega mislim na Tsc i Cukaricki, pa donekle na Vojvodinu i Partizan...Najmanje na Zvezdu jer vidim da se planiraju i dovode pojacanja. Voleo bih da gresim ali kao da su nasi klubovi jedva docekali da rasprodaju sve sto vredi. Zao mi je zbog toga jer zaista planiram da navijam za Tsc, Cuku i Vojvodinu u evrokupovima...pored Zvezde razume se... (za Partizan bas i ne mogu...jbg)...i bojim se da necu imati razloga za zadovoljstvo. Sportski pozdrav
@

@Marko

pre 11 meseci

Problem našeg fudbala su zvezda i partizan i njihov povlašćeni položaj od države. Dok je tako nema ovde sreće u fudbalu
S

Sashki85

pre 11 meseci

Klubovi rasprodaju sve, jer znaju da titulu neće osvojiti nikad, makar imali pola igrača iz mančester sitija.
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Ajd sada da jos neko kaze da je Zvezda trebala da kupi Ratkova. :D Za 5M. xD
D

Deka PG

pre 11 meseci

Svaka čast za transfer. Ali, ako je cilj u fudbalu da se prodaju igrači, a ne učestvovanje u takmičenjima i osvajanje titula, onda hajde da sve rasprodamo i bacimo se na omladinske lige. Kakav će biti rezultat prodaje Ratkova, vidjećemo narednim godinama. Ako se klub uzdigne na više nivoe, to znači učestvovanje u logaškim takmičenjima u Evropi, onda je to pogodak
D

Da li vredi

pre 11 meseci

Vise puta sam ih gledao i skreno voleo bih da gresim,al nisam video toliki kvalitet u njemu.Ako su te uslove dobili,onda superrr
m

madmix

pre 11 meseci

auuuu svaka čast!
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Bolje da dovedu Radu Manojlovic za te pare . Ovaj obican panj
R

Realno posmatrano

pre 11 meseci

Tako se posluje i pregovara, Ratkov vredi svaki dinar, odlican fudbaler. Piksi je trebalo da ga pozove sad kad su povredjeni Jovic, Vlahovic i Mitrovic, jer od Djordja Jovanovica nije gori sigurno.
Г

Гост784

pre 11 meseci

Алал вера
-

-/-/

pre 11 meseci

Bravooo!!
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Ovi prodali za više novca nego galaktikosi za čije igrače se otima pola Evrope
B

Baxter88

pre 11 meseci

Hahajhaha jos samo da je ovo istina a 99% da nije realno, pa nisu ti Austrijanci veverice a nije ni Ratkov Haland da se ne lazemo. Uz brdo bonusa TSC nije uzeo vise od 1M evra za njega... Ista lagarija kao 10M za Kalabu onomad...
B

Belgrano

pre 11 meseci

Vase niko ne moze ni da stigne da ih kupi jer pobegnu tokom sezone glavom bez obzira.
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

@Belgrano Naši nose reprezentaciju u kvalifikacijama i na prvenstvima dok vaši mogu samo protiv sila poput Jordana
@

@milojkA

pre 11 meseci

Sjajno su nas nosili na SP, pravo u propast!
М

Митт

pre 11 meseci

Прво питање имам као навијач Звезде зашто га Звезда није купила? Друго питање зар баш морају да га продају а тек му је 19 година?
-

-//-

pre 11 meseci

Zvezda nema 5 miliona e za otkup
M

Magnus

pre 11 meseci

moraju. on u nasoj zemlji moze samo da nazaduje, te je bolje da ovakav korak napravi nego gubi vreme ovde. a nas klubovi nemaju pare za ovakav transfer.
C

Cccc

pre 11 meseci

Pa verovatno joj se ne daje 5.000.000 za klinca nekog jer im treba neki gotov proizvod sa iskustvom za LS za manje pare… a ako cemo realno da gledamo jako je tesko odbiti ovakvu ponudu a da nisu Zvezda i Partizan u pitanju mada tesko i da oni mogu da prodaju nekog za ovu svotu, a pritom mali je verovatno izrazio zelju da hoce da ide, nude mu sigurno bolje uslove nego Tsc i klub mu je izasao u susret, svi srecni i zadovoljni
K

Kegevara87

pre 11 meseci

5 Miliona? Za 1 igraca? U nasim snovima mozda.
g

go4st

pre 11 meseci

Zvezda za života neće dati pare za kupovinu igrača, vazda će ganjati slobodne igrače. Drugo verovatno nemaju mogućnost da se ugrade u ugovor, to ti je jasno kad vidiš da su nam 'pojačanja' iz švajcarske lige, iz druge francuske, moldavije, argentine, i sve igrači za koje niko nije čudo sem Mite
9

99990

pre 11 meseci

Odlican transfer skoro 5 miliona uz to 15% on narednog transfera a ako se tamo pokaze mozda dobiju jos 3-4 milona a i za njega je prava sredina. Tsc ima jos golmana Ilica kog ce sigurno moci da dobro prodaju.
B

Bingocka

pre 11 meseci

Uzeli za njega 4.5m, od ulaska u LE ce uzeti 10-ak miliona. Ako sada ne postanu ozbiljniji klub koji ce se umesati u trku za titulu,nece nikada. Cukaricki takodje. Za LK ce dobiti 4-5m, plus od transfera pojedinih igraca,plus ce u LK sigurno osvojiti bodove protiv nekih sabana sto takodje donosi lovu . Novi Sad da ulozi u Vojvodinu i da se domogne i ona do LK i tih miliona pa da imas jaku ligu
B

Baxter88

pre 11 meseci

Ovi ce totalno razvaliti Partizan dogodine, to je sigurno, borice se sa Cukom za to mesto vicesampiona, Partizan ce opet zavrsiti na 4. mestu...
:

:) :)

pre 11 meseci

Koliko god da imaš para kao klub, ne možeš da se meriš sa državom…zbog toga su cuv i partizan uvek u privilegovanom položaju
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Највечи шабани у ЛК у групној фази биче Чука! Који вечи шабани, ајде ми 3 шабанске екипе наброји?
B

Bingocka

pre 11 meseci

Flora,Dundalk,Linkoln Redsi,Vaduz,Riga,Balkani sa Kosova,Samrok i slicni
E

Esex

pre 11 meseci

Ne razumem nametanje novog cilja fudbala da bude prodaja igraca umesto trofeja..nisu ga trebali prodati i tacka.dobice novac od lige evrope a ako bi kojim slucajem otisli u plej of ls ta cifra bi bila mnogo veca.za dobar rezultat ratkov je bio potreban..mlad je i cena bi mu rasla pa su ga na zimu mogli prodati..moze i zvezda i partizan da ubace po 7 klinaca pa da ih prodaju al onda rezultata ne bi bilo..pa u vreme kad smo prodavali dekija i ognjenovica nista u evropi nismo mogli uraditi osim neke pobede..a pare od transfera su svakako isparile...ok je da tsc i cuka budu STR ali veciti to ne smeju nikad postati.
m

madmix

pre 11 meseci

to što gledaš lige petice njihove igrače i transfere ne znači da će cena ovog igrača rasti,ja msm da je ovo max što mogu dobiti kao srpski mali klub(još uvek),koji nije imao većih izlaznih tranfera(sve se to gleda kod odredjivanja cene,raniji transferi,istorija,liga itd)
E

Esex

pre 11 meseci

Madmax.A sta ako da gol za plej of ls ili da par komada u grupi le? Cena bi skocila sigurno za jos par miliona.mene zabole za minuse al oni su pokazatelji da se ne razumemo u fudbal kao narod..ej,slavi se prodaja najboljeg spica pred najvaznije utakmice u istoriji kluba.pa samo plasman u plej of ls donosi preko 5 miliona e a skoro toliko bi dobili samo za plasman u grupe le..ocajan potez,kukavicki..pa za bar 30 posto su slabiji odlaskom ilica a sad odlaskom ratkova slabiji su za 50 posto i to nikakvo pojacanje ne moze nadoknaditi..sad neka prodaju golmana i djakovca pa nek sve pare posalju u 64 zupanije a srpski koeficijent ko sisa.
2

2233

pre 11 meseci

Svaka cast e to je dobar transfer sad bi mogli da se solidno pojacaju od ovog transfera.
p

prti

pre 11 meseci

Ovde fali jos 10 ovakvih klubova pa da imamo sta da gledamo...
-

-//-

pre 11 meseci

Autošovinism
s

samo daj

pre 11 meseci

Dobar, odlican transfer, ali zasto ce u evropi da imaju nula bodova...mogli su da dogovore da ostane do zime, da proba ekipi da pomogne malo.
r

realnoo

pre 11 meseci

Za tu lovu samo nek ide
d

denmla

pre 11 meseci

e to je pravo poslovanje kluba tako se to radi. A terzi dzabe lige sampiona dzabe sve ne moze transfer do milion da dobaci....mada drzava sipa,ne potresa ih mnogo. Uzmi im tsc i šljivića ali bez procenata,za godinu ce biti ista cena 4,5 milki
N

News

pre 11 meseci

Najveci transfer ovog leta iz Zvezde ne racunajuci buduce procente je 50k pedestest hiljada evra koliko je Zvezda dobila za Nikolica dok je Partizan prodao svog velikog talenta za samo 500k evra.
N

News

pre 11 meseci

Uzme Terzic pare od transfera samo ne dobije nista Zvezda od toga.
-

-//-

pre 11 meseci

@News -grobarko,Pešić je prodat za 1,5 miliona e,a vaš kapiten Urošević za 200 iljada e
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Radonjic 12M, Grujic 7M, Lazetic 4,5M, Joveljic 4M....
@

@Kegevara87

pre 11 meseci

Lazetić nije ni omirisao prvog tima….a pre koliko godina su bili ostali transferi… A to je sve preskromno ako se uzme u obzir koliki je budzet omladinske škole i koliko zvezda ulaže i prosipa para
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Ti si napiso da aktuelna uprava ne ume da proda igraca. Ja sam ti samo pokazao da tvoja izjava nije tacna. Da li mozemo bolje? Mozemo. Da li je tvoja izjava tacna. Nije.
f

fudbal6

pre 11 meseci

E ovo je kvalitetna prodaja, bolje izlazne transfere pravi tsc nego drzavna mezimica
F

Fudbal7

pre 11 meseci

Decko ne vrijedi ni 500 hiljada...
T

Tantum

pre 11 meseci

Poznato je da Salcburg ne zna da proceni igraca
q

quaresma

pre 11 meseci

Momka je trebalo pozvati na ovo okupljanje reprezentacije, dati mu sansu i blidirati ga. Hrvati dosta pisu o njemu, tako da nije iskljuceno da zbog nedobijene sanse u Srbiji, prihvati njihov poziv.
-

-//-

pre 11 meseci

Dečko je rodjeni Beogradjanin,a otac mu Srbin!!!
V

Viki Miljković

pre 11 meseci

Prodaja Ratkova + pare za plasman u LE znače da TSC imam budžet od minimum 8 miliona za sledeću sezonu. Nema sumnje da će se stabilizovati kao drugi klub u zemlji, ali uz dobar rad nije nemoguće da za 3-5 godina napadnu i titulu. Bravo!
J

Jfjdjdjd

pre 11 meseci

Vec sad preko deset ako prodju u zadnje kola Za LS ide to na 14 sa transferom
F

Fudbal7

pre 11 meseci

ne vrijedi ni 100 hiljada...
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

da strucnjak ti znas,ovi iz Salzburga ne znaju sta rade a tolike sile od igraca su poslali u jace lige.Ratkov ce zavrsiti ili kod njih ili Laipzigu
f

fudbal7

pre 11 meseci

Bane u pravu si, sve ovi tastatura strucnjaci..

Uros99

pre 11 meseci

svaka cast, da je vise ovakvih klubova sa ovakvim poslovanjem i vizijom...
N

Nexu

pre 11 meseci

O vau! Bogami odlican transfer i za klub i za igraca. Decko ima mota za fudbal i igrace u klubu idealnom za mladog napadaca. Sad samo ostaje pitanje hoce li i kako TSC uloziti novac sto od ovog transfera sto od UEFA-e.
K

Karliser

pre 11 meseci

Ne pricaj puno kad nista ne znas
m

meda96

pre 11 meseci

Stabilan klub, svaka cast, samo napred
N

NoviSad021

pre 11 meseci

Svaka cast
c

cjepka123

pre 11 meseci

E, ovo je vest! Svaka čast upravi Tsc-a, i ko sada može da me ubedi da zvezda i partizan ne mogu da prodaju igrače po ovakvim i još većim cenama!? Možda i prodaju, ali.....za javnost je neka druga, manja, cifra. Bravo za Tsc.
Š

Šta pričaš ti?

pre 11 meseci

Partizan je na prodaji Sadika ukupno zaradio 10.100.000 evra Marselj je Radonjića kupio 2018. od Crvene zvezde za 12,5 miliona evra
;

;)

pre 11 meseci

Marko Grujić - 7.000.000, Liverpul Pavlovic 10 milki Filip Stevanovic 8...
P

Prc

pre 11 meseci

Partizan nije prodao igrace za toliko novca, neke cifre su preuvelicane.
Č

Čuš

pre 11 meseci

Tolke parustine i opet ce nekog Zvezdinog igrača da traze za 150, 200 hiljada, Matijaševic za Zemberija klasa.
N

News

pre 11 meseci

Zasto bi Tsc platio vise od toga.? Zvezda je prodala Nikolica za 50k evra i 30 posto od buduce prodaje,Zvezda je prodala Motiku dzabe uz buduce procente, od Pankova ce dobiti 50k evra ako Legija udje u grupnu, Gordica je prodala dzabe,Borjanu placa pola plate,Stanicu,Knezevicu, Raduluvicu, Stankovicu, Sanogu,Falku Zvezda placa celu platu iako igraju za druge klubove. Sljivic i nikolasevic ce otici dzabe jer im isticu ugovori.
X

Xxc

pre 11 meseci

@Šljivić neće otići dzabe,u najgorem slučaju 600000 e plus 50 % ugovora
N

News

pre 11 meseci

Sljivicu istice ugovor krajem septembra i Zvezda nece dobiti nista za njega. Jedine pare koje Zvezda moze da dobije su od fonda solidarnosti u buducnosti a naredni nekoliko godina nece dobiti nista. Terzic je hteo da unisti Sljivicu karijeru kao sto je unistio mnogim Zvezdinim klincima koji nisu hteli da pristanu na njegove ucene.
@

@News

pre 11 meseci

Ocito ti si neki menadzer kom je Terza rekao dalje ruke od Zvezde. Po meni menadzer je taj koji unistava karijeru igraca a ne Terza.
X

XD

pre 11 meseci

Ako je poenta prodati igrača, mislim, ako je to svha postojanja fudbalskih klubova onda su zadali zadatak. Ako su to reziultati i pobede onda ćemo videti kada krene evropa.
P

Pongo

pre 11 meseci

Poenta je da igraju fer i posteno, i da skauti znaju da im utakmice nisu namestene.. Zato TSC uzima 4.5 miliona, a Partizan i Zvezda ne uzimaju nista, osim sa Istoka, gde se muljaju i peru pare..
:

:) :)

pre 11 meseci

Hoćeš da kažeš da zvezda nije htela da uzme 5 miliona za ove svoje koje sad daje dzabe…