Veljko Paunović (©Reuters)
Veljko Paunović (©Reuters)

Raul hvali Meksikancima Paunovića: Budite strpljivi i dobićete dobar rezultat

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.12.22. | 16:17

Gvadalahara Čivas se trenutno nalazi na pripremama u Španiji, a od 18 časova igraće prijateljski meč sa Hetafeom

Lepe reči podrške dobio je srpski trener Veljko Paunović, novi šef stručnog štaba Gvadalahare Čivasa. I to od legende Real Madrida Raula Gonzaleza, trenutno trenera B tima Kraljevskog kluba, popularne Kastilje. Paunovićev tim je trenutno na pripremama u Španiji, sa njima su i meksički novinari, koji su pred prijateljsku utakmicu Hetafea i Čivasa (četvrtak, 18) intervjuisali Raula, koji se našao na treningu tima iz Zapopana.

Nisu slučajno baš njega odabrali za sagovornika. Reč je o dugogodišnjem saigraču Fernanda Jera, novog sportskog direktora 12-strukog prvaka Meksika i dvostrukog šampiona Severne Amerike. Podsetimo, Paunović je bio Jerov pik za trenera, a on trenutno priprema ekipu za Klausuru, koja počinje u januaru.

Izabrane vesti

Na pitanje šta mogu da očekuju navijači Čivasa od špansko-srpskog tandema na čelu sportskog sektora kluba, Raul je bio prilično jasan.

Treba da budu mirni, da im veruju. To su dva čoveka sa puno mudrosti i iskustva. Možda su obojica prvi put u meksičkom fudbalu, ali naposletku, ovaj sport je svuda isti. Čivas je veliki i dobro organizovan klub, siguran sam da će njihov doprinos rezultatima da bude ogroman i da će navijači uživati u pobedama“, kazao je Raul.

18.00: (1,95) Hetafe (3,70) Čivas Gvadalahara (3,15)

Strateg Kastilje je istakao da će ove sezone svim srcem da navija za Čivas.

Naravno da ću da pratim rezultate, prvenstveno zbog Jera i Paunovića. Ovojicu mnogo poštujem, delili smo brojne sjajne zajedničke momente i siguran sam da će njihova ekipa da igra isto kao što se ponašala danas na treningu – sa puno energije“, uveren je Raul.

Posle Hetafea, Čivas će u nedelju da odmeri snagu i sa Atletik Bilbaom. Biće to idealna prilika da se Paunović upozna sa ekipom koja je imala razočaravajuću Aperturu iza sebe, okončanu u osmini finala plej-ofa porazom od Pueble posle jedanaesteraca.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Četvrtak

18.00: (1,95) Hetafe (3,70) Čivas Gvadalahara (3,15)

***Kvote su podložne promenama


tagovi

Čivas GvadalaharaFernando JeroVeljko PaunovićRaul GonzalesHetafePrijateljske utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara