(©Reuters)
(©Reuters)

Raul ponovo u Bundesligi?

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.06.20. | 10:20

Šalke bi ga rado vratio...

Počelo je kao u najlepšoj bajci, Šalke je posle nekoliko godina dotkao visine na tabeli koje vode u Ligu šampiona, a onda je nešto puklo. Niko ne ume da objasni šta. Uglavnom, David Vagner to izgleda ne ume da opravi, niti da zakrpi. Od kandidata za TOP 4 klub iz Gelzenkirhena survao se u donji deo tabele, s tendencijom daljeg pada. Samo zahvaljujući bodovima sakupljem u prvom delu sezone opstanak ne dolazi u pitanje. Ni uprava ni navijači nemaju razumevanja za nisku od deset utakmica bez pobede. Čak ni povrede dvojice ponajboljih igrača - Amina Arita i Suata Serdara nisu dovoljno čvrst alibi da bi Vagner bio bezbrižan.

Otuda sve češće glasine da bi kum Jirgena Klopa mogao da bude smenjen pre kraja sezone, odnosno da bi šansu mogao da dobije ni manje do legendarni Raul Gonzales!

Izabrane vesti

Španac trenutno radi kao trener u Realovom B timu, pošto je nagrađen za osvajanje prvenstva s madridskim petnaestogodišnjacima. U međuvremenu dobio je sve potrebne Uefine licence i bez prepreka može da preuzme bilo koji klub u najvišem rangu.

Nemački mediji javljaju da je Raul u najužem krugu kandidata za novog trenera, ali za sada nema konkretnih informacija da li je došlo do pregovora.

Raul Gonzales proslavio se u Real Madridu, proveo je na Bernabeuu skoro celu karijeru, međutim Šalke mu je izašao u susret i ponudio mu ugovor kada u Realu nisu prepoznali da bi veliki kapiten želeo da završi u Madridu. Odigraće tako Raul dve pune sezone za nemački klub, osvojiti DFB kup i na 98 utakmica postići 40 golova.

Nemci ne zaboravljaju te dve godine. I očito veruju da bi jednako dobar mogao da bude i kao trener.


tagovi

Raul GonzalesRaul

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara