Uroš Spajić (©Reuters)
Uroš Spajić (©Reuters)

Razišli se Krasnodar i Uroš Spajić, naredna stanica Turska?

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.01.22. | 17:32

Rastanak posle tri i po godine

Srpski štoper Uroš Spajić od danas je slobodan igrač pošto je zvanično prekinuo saradnju sa Krasnodarom koja je trajala protekle tri i po godine. U tom periodu reprezentativac Srbije imao je i avanturu u Holandiji gde je igrao na pozajmici u Fajenordu.

Rastanak ne treba da iznenadi pošto Spajić ove sezone nije igrao previše. Tek nešto više od 600 minuta u svim takmičenjima, a poslednji nastup za Krasnodar imao je pre više od mesec dana u remiju protiv Nižnjeg (0:0). Spajić Rusiju napušta posle 76 odigranih utakmica, tokom kojih je upisao dva i asistirao kod još dva pogotka.

Izabrane vesti

Nedelja, 17.00: (2,65) Galatasaraj (3,25) Trabzon (2,70)

Kako se šuška, momak iz Beograda ne bi trebalo dugo da čeka na novi posao jer se u turskim medijima uveliko pominje interesovanje Trabzona. Doduše, da bi se to zaista dogodilo, prvoplasirani tim turskog prvenstva moraće da smanji konkurenciju u poslednjoj liniji pošto na raspolaganju trener Abdulah Avdži trenutno ima četvoricu štopera – Vitora Uga, Husejina Turkmena, mladog Ahmetdžana Kaplana i Stefana Densvila koji je stigao na pozajmicu iz Bolonje.

Spajić se i ranije dovodio u vezu sa tusrkim klubovima, ali ga je fudbal posle Zvezde odvodio na zapad evropskog kontinenta, preko Tuluza i Anderlehta, do Krasnodara i Fajenorda.

 



tagovi

Uroš SpajićZimski prelazni rok 2022KrasnodarTrabzon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara