Komentari na vest

Razlika u klasi: Orlići demonstrirali nemoć protiv Trikolora

P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Reko sam i ponavljam se. Najgora Generacija
b

batistuta

pre preko 2 godine

pa naravno kad mi u reprezentaciji ozivljavamo bivse igrace i talente..........sve je kombinacija i nama nema spasa
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Moj mili Boze...pa da li je pod kapom nebeskom vidjen jadniji koktel trenersko-igrackih menadzerskih kombinacija....
G

Gorojko

pre preko 2 godine

Sta treba da se desi pa da tandem neznalica Zivkovic -Prekazi kojima je Teleoptik vrhunac trenerske karijere ne dobije otkaz..Jedino ako u FSS ne misle da u sedmoj deceniji zivotu spadaju u perspektivne trenere pa ih vredi sacekati :)

Mali peca

pre preko 2 godine

Od 2019 sve gore i gore igra mlada repka ,do tad smo redovno učestvovali na eurima jest da bi ispadali u grupi odmah al smo bar ucestvovali i u klafikacijama smo redovno imali 20 bodova strah i trepet. A ovo danas strašno ,kriminalni igrci , sve menadžerske kombinacije i kakve klafikacije za posao selektora u21 ima ovaj ,gde je radio sta je napravio u karijeri trenerskoj?
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Jeste ovde razlika u klasi u njihovu korist ocigledna, njihova ekipa da ostane na okupu jos 2-3 godine lagano bi pobedili nasu A selekciju jer bas je nerealno koliko talentovanih igraca imaju... ali ono sto je ovde problem po meni je to sto smo izgubili bodove protiv reprezentacija od kojih smo jaci a to je pitanje za selektora i onog ko ga je postavio..
R

Razocaran

pre preko 2 godine

Nije trener kriv, naredjeno mu je i to je to, menadzeri se pitaju..mali stevanovic tapka li tapka onu loptu u prazno, odbrana suplja..steta sto nismo malo hrabriji pa da igramo od starta sa dva spica, ilic podize igru u napadu poprilicno, mladi danicic po strani treba pre sehovica
d

d.g.

pre preko 2 godine

Jel bilo zabranjeno prisustvo publike. Aman ljudi sto niste domacini van Beograda da ovu decu bar koliko taliko podrzi publika. Sramota.
G

Gledalac

pre preko 2 godine

Meni za oko zapao jedino Bjekovic desni bek, decko ostavio srce na terenu koliko se borio i pretrcao

Бум

pre preko 2 godine

Коментар селектора на крају утакмице је жива истина.Проблем нису играчи него клубови и менсџери,који терају децу преко што пре.Многи су родитељи били против али уцене од клуба и менаџера да ће им децу склонити из клуба.Деца везана уговором и страхом пристају на све!То је ИСТИНА!!!
O

Orao

pre preko 2 godine

Kakav savez takav i trener a i igraci.. Sahranise opet fudbal ovi s jna
J

Jaro

pre preko 2 godine

Ali naslov je tragikomican, umesto Francuzi razbili i rašafili manekenciće,odrzali im čas fudbala, vi pisete, orlovi demonstrirali nemoc.. Jad i beda od fudbala..
G

Gxx

pre preko 2 godine

Ni jednog igrača nisam video da moze da da igra za prvu repku..ovo je strasno ...svih 11 ili 12 13..koliko ih već igralo nestaće uskoro ...žalosno a da ne pričam o našim pravilima lige sa bonus igračima ....ludilo
S

Samo ces ti

pre preko 2 godine

majstore da igras u Realu. Koliko zlobe
H

Hshshhs

pre preko 2 godine

Terza oce 3 bonusa, zamisli onda sta ce biti....
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Razlika ne u klasi, već nebo i zemlja. Toliko smo inferiorni u odnosu na Francuze, imam utisak da im ne bismo dali gol, da igramo tri utakmice zaredom.
G

Georg Papadubi

pre preko 2 godine

Ja koliko vidim u reprezentaciji Francuske igraju prvotimci Olimpika iz Liona. Gde igraju naši igrači? Nije ni čudo što je odnos nebo i zemlja. Menadžeri i sa njima po vezano klubovi uništavaju domaći fudbal.
V

Vladandjole

pre preko 2 godine

Užas. Kao izgrebana ploča, ponavljaju loše stvari na terenu i to čine tvrdoglavo. A onda izjava TRENERA da mu igrači ne igraju u klubovima? Pa što ih zoveš? A sistem je postavljen da se dođe na okupljanje, da se pričaju priče o transferima, odigraju malodušno utakmicu i onda se vrate u klubovima gde opet samo treniraju. Amaterizam. Užas!
M

Mile Srbija

pre preko 2 godine

Ovo je samo da znate buducnost naseg fudbala. Tako da nemoj da posle komentariste kako nam ne valjaju selektori tole menadzeri itd. Nego busite srecni ako se nekad kvalifikujemo negde igde.
P

Panter14

pre preko 2 godine

Koliko ja vidim, Srbija je ovde igrala protiv Francuske i pola juznoafrickog kontinenta. Tako da svaka cast momci nije ni ovo lose ali moze bolje sigurno.
S

Stop predaji

pre preko 2 godine

Ne znam da li je i najveći optimista pomislio da ćemo dobiti Francuze!Momci igraju dosta jaču ligu i u svakom segmentu igre su superiorniji od ovih naših nazovi fudbalera Daleko smo mi od Evrope.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa kako bre poraz?!Pa zar nemamo vec dve sezone pravilo o bonusu?!Pa jel znaju ti Francuzi da nasa deca igraju po 90 minuta u Surdulici,Ivanjici i Lucanima?!
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Ali bitno da razni Topici vec sebe preselili u Junajted i Bajern hahahaha fino nas nalupali Francuzi,bas onako lagano
D

Darko55

pre preko 2 godine

Ovaj selektor je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru.
D

Dr9

pre preko 2 godine

Ovog naseg trenera smeniti odmah.Kakvu je izjavu dao pred utakmicu ,sramota .Covek se predao nije ni krenuo.A Tedic decko neka se zahvali menadzeru.