Komentari na vest

Reakcije iz Engleske: Veoma velikodušan žreb

E

Elementarno

pre 6 meseci

Evo gde se vidi elementarno neznanje novinara -Nekadašnji napadač Čelsija, Seltika i Aston Vile, Kris Saton. Pa čekaj care, kako možeš da ne nabrojiš Blekburn s kojim je uzeo titulu 95e zajedno sa Širerom. I u kojem je igrao dugo kao i u Seltiku. A u Čelziju i Aston Vili ima par utakmica više od mene.
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Ne verujem da ne zna, jer izgleda starije čak i od mene, a skoro i od Slavka Banjca. Možda je u pitanju demencija ili slučaj Bendžamina Batona. Neki andrak jeste, ali, svejedno, barem je, verovatno, odgledao neku od poslednjih utakmica reprezentacije Srbije, pa zna ono što Englezi ne znaju: ne vredi im upoznatost sa Lukom Jovićem, kad ni Luka Jović nije upoznat sa samim sobom, odnosno, naše tajno oružje biće to što ga nećemo ni voditi na prvenstvo.
V

Videćemo

pre 6 meseci

@SezonskaJakarta Eno Jović polako podiže formu. Prošli meč je bio dobar, sada je eci dao gol. Možda se i probudi, videćemo.
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Englezi vazda optimisti. Od 1966.
G

Gost83

pre 6 meseci

Ja da sam selektor, ove izjave i video isecke bi polepio i po autobusu kojim se vozimo, i svlacionici, i na treningu, ma i u sobama bi im ih zakacio na vrata. Ali ja nisam selektor...🤷🏻‍♂️
d

djjj

pre 6 meseci

Englezi na sredini rajsa, fodena i belingema a mi lukica, gudelja i sergeja od arabije, oni na krilima grilisa i saku a mi zivkovica i maradonju... Samo da se ne izblamiraju kao omladinci, a bod(ove) mozemo da trazimo samo protiv slovenije.

Ivica Gasic

pre 6 meseci

Pa da, otprilike su u pravu. Prilično laka grupa za Engleze, solidna za Dansku, izazovna jako za Slovenijo i, zna se, neprelazna za Srbiju naravno ... Ali vidite - sam plasman na EP je veliki uspeh za našu reprezentaciju i naše igrače. Drugi neka se zamaraju tim kalkulacijama oko prolaza grupe, 1/4 finala, finala, itd...
m

mali majmun

pre 6 meseci

Ne znam sta se zamaras da pises komentar😆😆😆prati kuglanje i nemas nervozu😆😆😆

Kukaa

pre 6 meseci

Nemamo ni igrace ni selektora....pola igraca ne igra vise u top ligama nego sve neke cipiripi lige, a trener komedija. Covek bio trener u japanu, pa unakazio Srbiju na svetskom.