Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Reakcije komentatora sa svih meridijana na Mesijevu strelu: Gol, gol, gol, gooooooooooool!

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.11.22. | 01:30

Erupcija zbog golčine jednog od najboljih svih vremena

Argentina je živa, diše punim plućima i sada sa novim elanom nastavlja pohod na treću titulu svetskog šampiona!

Odahnuli su svi u selekciji prvaka Južne Amerike posle bacanja Meksika na pleća, a posle bledunjavog izdanja čuo se ratni poklič Lionela Mesija koji je sa najvećim autoritetom predvodio Albiseleste do pobede koja je udahnula novi život.

Izabrane vesti

Koliko je ovo bilo veliko veče za jednog od najboljih svih vremena govori i podatak da je postao najmlađi (18 godina i 357 dana) i ujedno najstariji (35 godina i 157 dana) igrač koji je u istom meču na Mundijalu pogodio metu i namestio gol saigraču. Prvo je učinio protiv Srbije 2006. u Nemačkoj, ovo drugo naravno protiv Meksika sinoć.

Sreda, 20.00: (8,00) Poljska (4,20) Argentina (1,50)

Držao se Meksiko više od sat vremena i tvrdoglavo odbijao da padne pod noge osvajaču Kopa Amerike, a onda je Mesijeva strela okrenula utakmicu naglavačke! Da će ovo možda biti jedan od onih detalja koji će se prepričavati godinama pokazuje i reakcija koju je gol asa Pari Sen Žermena izazvao na tribinama, a onda i među kolegama sa komentatorskih pozicija.

Sa svih meridijana moglo se čuti: “Gooooooooooool“ ili “Mesi, Mesi, Mesi“. Utisak onih koji su utakmicu posmatrali sa lica mesta je da je posle Mesijeve bravure stadion Lusail mogao da se sruši... Pa, da čujemo kako su komentatori doživeli golčinu argentinskog velemajstora.

Naravno, krenimo od argentinskog, koji je u prepoznatljivom maniru slavio i slavio... Imao je i šta da slavi! Poslušajte njegovu reakciju OVDE. Interesantno je da i brazilski voditelj programa eksplodirao od radosti kada je Mesi konačno matirao neverovatnog Giljerma Očou.

Italijanski tandem je uglas vikao: “Leo Mesi, Leo Mesi, Leo Mesi...“

Francuski dvojac je nakratko ostao bez audio signala, ali je njihovo oduševljenje i te kako ostalo zabeleženo...

Čuveni komentator televizije NBC Sports i vodeći za Premijer ligu u SAD Piter Druri je Mesijevu golčinu doživeo ovako...

Tu je i engleski komentator, koga možete poslušati OVDE. A, evo i kako je arapski kolega preneo emociju sa terena...

Na kraju i “hladni“ Islanđani upali u trans, pa je Leovo prezime odjekivalo u programu dugo. Njegov komentar preslušajte OVDE.

Kako vam se čini, ko vam je ostavio najjači utisak?


tagovi

Katar2022Lionel Mesifudbalska reprezentacija Argentinereprezentacija Argentine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara