Komentari na vest

Real bi da iskoristi haotično stanje u Minhenu: Bajern stavio Dejvisa na čekanje, Alaba ključan čovek u pregovorima

C

CZ***

pre 7 meseci

Auuuu... Požar! Zemljotres! Propade Bajern! He,he,he... Možda, ali za 100 godina! A, možda nikad! Nema većeg trna u očima i duši mnogih, od Bajerna. Razumem, rastužio je mnoge. I to mi, kao i ovakve "vesti" i ovi komentari očajnika pričinjavaju veliko zadovoljstvo.
M

Maree78

pre 7 meseci

Endrik stize, stize Dejvis, ako dodje Mbape i mlad dobar desni bek, Real je napravio fantasticnu smenu generacija
S

Sandman

pre 7 meseci

Bajern ako ne smeni Tuhela sto pre preti im potop...i to ne mislim na ono da ce da ostanu bez trofeja,nego ce svi bitni igraci zeleti da napuste klub, koliko god da si jak veliki je udarac da te napuste u jednom roku Dejvis,Sane i Kimih...oni sad,pa ce one tamo pozeleti da ode mozda Musijala...
C

CZ***

pre 7 meseci

Hahahahaa.... E, baš me nasmeja! Mnogo duhovito! Leže ti vicevi.
L

Loris Bauer

pre 7 meseci

Napisali ste da je u Realu Čuameni krpio poziciju levog beka to apsolutno nije tačno... Kamavinga je tu igrao... ispravite to u tekstu ne vređajte ljude koji prate fudbal.
C

CroOsijek

pre 7 meseci

Ne znaju sami gdje udaraju. Prije manje od mj dana pisali o Franu Garciji kao ubojitom oruzju iz drugog plana i Ancelotijevom miljeniku, danas vec ovaj nema povjerenja u njega. Ne znam misle li da mi ne citamo sta pisu, pa da im mogu proci kada lupe informaciju, samo eto da nesto napisu.
h

hhhjh

pre 7 meseci

juzua kimih? zasto sve morate da izvrnete?
j

joškeee

pre 7 meseci

Zato sto je sam on izjavio da mu se pravilno izgovara ime tako, Jozua Kimih. To sto smo ga svi do tad zvali Dzošua to jbg