Eden Azar (©Reuters)
Eden Azar (©Reuters)

Real i Belgijanci se dogovorili: Azar ne ide na operaciju

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 16:54

Probaće se konzervativnijom metodom

Još jedna propala sezona za Edena Azara. O ovoj više ne može ni da razmišlja, već fokus pomera na dva naredna izazova: da se spremi, ako bude moguće, za Evropsko prvenstvo na leto, a onda i za narednu takmičarsku godinu.

Bila je velika dilema da li Azar da ide na novu operaciju. Lekari su procenili da bi novi zahvat moga da pošalje igrača Real Madrida u fudbalsku penziju. S druge strane, pritiskao je i Fudbalski savez Belgije, jer ne želi da ostane bez bitnog igrača za EP.

Izabrane vesti

Konačan dogovor kojeg su postigli Azar, Real i FS Belgije je da neće ići na operaciju. Prelomljeno je da se proba sa konzervativnijom metodom, koja će podrazumevati terapije, mirovanje... Pritom, pozvani su u pomoć i fizitarapeuti iz Belgije, da dođu u Madrid i da učestvuju u lečenju fudbalera Reala, piše Gol.

Ako ništa od toga do leta ne donese rezultat i Azar ne bude mogao da se pridruži reprezentaciji na pripremama, onda će se operacija aktivirati kao naredna opcija.

Najveći problem je što lekari nikako ne uspevaju da odgonentnu gde je koren Azarove povrede. Šta je to što izaziva bolove zbog kojih Belgijanac ne može da trči, da trenira. Išao je Eden ponovo u London na preglede, da potraži još jedno lekarsko mišljenje, šta je to što mu pravi problem u zglobu, ali izgleda da ni tamo nije dobio zadovoljavajući odgovor.

Broj utakmica i dana koje je Belgijanac propustio otkako je u leto 2019. došao u Real u transferu vrednom 100.000.000 evra samo se gomilaju, a svetla na kraju tunela nema. Verovatno i Azar proklinje dan kada je poželeo da se iz Čelsija preseli u tabor najvećeg kluba na svetu...

PAŽNJA! PAŽNJA!

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

Eden AzarReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara