Komentari na vest

Real i Mbape – nemoguća misija: PSŽ još od Ronaldinja ne prodaje zvezde

e

esex

pre preko 2 godine

drago mi je sto ga spanci s...ju.godinama su trosili bez pokrica,dembele preko 100 miliona eeeej!!
m

milutin 15

pre preko 2 godine

vremena se menjaju,barsa i real u strahovitom padu i to mi nije milo, samo super liga ih može spasiti i oni to znaju i očajnički je žele međutim Bajernu,PSŽ I Englezima se ne žuri,volio bih da grešim mislim da špance čekaju teška vremena
h

hhhghg

pre preko 2 godine

Nista drugo nisu ni zasluzile spanske mezimice lopovske
M

MX

pre preko 2 godine

Ne postoje igraci koji ne zele igrat za Barcu ili Real. Za god dve dok ispeglaju knjige-dok nadju druga resenja opet ce moci dovoditi sta zele i koga zele. Isto kao i sve do sad
Џ

Џаба вам новци...

pre preko 2 godine

... моји синовци! Чак и без Донаруме, Вајналдума, Рамоса, Хакимија & Месије- Лава... и лане су шеици били виђени за узимање свега што им се нудило, ал' има нешто и у карми. Узсеше САМО Куп Маршала (Француског) а на титуле у: првенству Француске, Лиге Шампиона, те и Супер- Купа мораће лечке да попричекају. Не знам како, ал' чак и уз све залуд спрцане паре из бушотина, нешто ми се јавља да ће и ове године, баш као и многе претходне, сиромашним конкурентима гледати у леђа. Није све у петро- доларима, има нешто и у м*дима ;-)
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Ima nesto u uzasnom pocetku, osakaceni koronom najvise od svih klubova, promena trenera, nezadovoljstvo igraca (Nejmar hteo nazad u Barsu, Mbape bio u najtezim pregovorima oko ugovora), Lil odigrao ludacku sezonu (ove nece biti u top4), u LS naisli na Siti koji je igrao daleko najbolji fudbal cele godine. Ne navijam, niti cu, za PSZ pa nek je i Mesi tu, gledacu ih jer ce verovatno biti magican fudbal. Ove sezone postavljaju rekord po broju osvojenih bodova u Ligi 1, tj uzece sve po Francuskoj, a LS, to niko ne zna, mogu i do finala pa geknu i opet kao da nista uradili nisu. Svakako su najjaci klub sada, svaka pozicija previse opcija, tako da, bice svima nikad teze sa njima.
B

BREkalo

pre preko 2 godine

mogo bi mbappe u zvijezdu, možda bi onda i pobjedili šerifa ili kairat hahhahah
9

951357

pre preko 2 godine

Zvijezda nije ni igrala protiv Serifa i kairata, kako bi kad je prvak Borac a pritom i igra drugu ligu? Moras da obnovis malo poznavanje bosanskog sporta.
B

Bnm

pre preko 2 godine

Au al ubiste vise sa Mesijem. Dosao i sta? Ko kaze da ce osvojiti LS? Da je samo do njega ne bi Barselona bila bez LS 6 godina i to dosta daleko. A Mbape ce ici u Real, bas kao sto ce i u Barsu ici veliki igraci. Malo da ispeglaju pazar i eto kod njih dobrih igraca.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Nemaju niti jedan veliki priliv od transfera oe 2014.. Prošle godine bez prihoda od prodatih ulaznica... Nisu osvojili Ligu Šampiona a već u timu imaju igrače koji imaju astronomske plate i ovog leta dovedu Ramos za 12-15 miliona po sezoni... Donaruma 12 miliona, Vajldum 5 miliona,,, levog beka iz Intera za 60 +10 milona i platu od 12 milona i plus Mesija za 35-40 miliona po sezoni a da nisu gotovo nikog prodali i kaze poštuju fer plej!!!!! Ljudi kakav fer plej ovo je sipanje novca i ovako i ja mogu osvojiti sve trofeje
G

Gost-CZ

pre preko 2 godine

Ma .., Mbape ce da zavrsi u Realu. Ove sezone, sledece ili za 3 god. Ali ce igrati za Real. Kakav PSZ ...
D

Dojke

pre preko 2 godine

A šta će tamo? Da prođe kao Azar? Nije lud valjda. Ako neće u PSŽ neka ide u Englesku.
x

xeexex

pre preko 2 godine

real i barsa su najveci klubovi na svetu i svi hoce za njih da igraju, mozda zato? sta ce u parizu, ta liga je smejurija francuska, idi na transfermarket i uporedi kolko vredi svaka liga i videces da je francuska na samom dnu lestvice, toliko o tome.