(©Reuters)
(©Reuters)

Real Madrid zagrizao za Musu Dijabija, konkurencija mu Bajern i Mančester Junajted

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.03.21. | 18:16

Farmaceuti su se osigurali na vreme. Na leto će im kasa biti osetno punija pošto su pre nekoliko meseci sa krilnim igračem potpisali ugovor do 2025. godine

Musa Dijabi, krilni igrač Bajer Leverkuzen, privikao je zimus pažnju brojnih klubova, ali nije promenio sredinu. Raspitivali su se za njegovu cenu Arsenal i Borusija Dortmund, ušli su i u pregovore sa njegovim agentom, ipak, do završnih pregovora nije došlo. Momak ponikao u školi Pari Sen Žermena ostao je veran Farmaceutima, a na njega je oko bacio i Real Madrid.

Našao se Musa Dijabi na radaru Blankosa, ali nije Real Madrid jedini koji prati njegov razvoj. Mančester Junajted i Bajern Minhen takođe su pokazali interesovanje. Skauting služba detaljno referiše sva tri kluba o izdanjima Muse Dijabija i jasno je da će Leverkuzenu biti izuzetno teško da zadrži momka koji je u klub stigao na leto 2019. sa Parka prinčeva.

Izabrane vesti

(1,18) Nemačka (7,25) Island (15,0)

Ono što je sigurno jeste da će Farmaceuti dobro zaraditi. Vrednost Dijabija procenjuje se na oko 40.000.000 evra, a levonogi Francuz može da pokrije podjednako dobro oba boka. Bajer Leverkuzen je pre nekoliko meseci produžio ugovor sa Musom Dijabijem do 2025. godine, pa se nemački klub nalazi u dobroj poziciji pred letnju pijacu.

Real Madrid je u proteklom periodu imao dobra iskustva sa francuskim igračima. Rafael Varan i Ferlan Mendi isplatili su se Madriđanima, a pored Muse Dijabija kraljevski klub prati i Eduarda Kamavingu iz Rena i Žila Koundea iz Sevilje. U letnjem prelaznom roku moglo bi doći do velike seobe Francuza u prestonicu Španije, a transfer Dijabija bi mogao prerasti u transfer sagu i nadmetanje evropskih velikana.



tagovi

Musa DijabiReal MadridBajer Leverkuzenletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara