Dani Olmo (©Reuters)
Dani Olmo (©Reuters)

Real nudi 40.000.000 miliona za Danija Olma

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.09.20. | 18:30

Dete Barselone, bivši igrač Dinama

Dugo su se lomila koplja oko Danija Olma kada je nosio dres zagrebačkog Dinama. Dete Barselone je zvao i matični klub da se vrati nazad, interesovali su se i klubovi s Ostrva, ali je najbrži i najkonkretniji bio Red Bul Lajpcig.

I posle samo godinu dana u Bundesligi Olmo bi mogao da se vrati u Španiju. I to u tabor – Real Madrida!

Izabrane vesti

Kako piše nemački Bild, Kraljevski klub je već kontaktirao Olmovog menadžera i dao mu informaciju da je spreman da plati 40.000.000 evra za Danija. Endi Bara, koji zastupa interese španskog fudbalera dao je dosta indikativnu izjavu na tu temu.

Ne mogu ništa ni da potvrdim, niti da demantujem. Ko zna šta može da se dogodi za deset dana. Jedna stvar je sigurna: Dani se u Lajpcigu oseća kao kod kuće“.

Po informacijama Bilda, trener Real Madrida Zinedin Zidan je dao zeleno svetlo da se krene u akciju dovođenja Olma. Ali, teško da to može da se dogodi u ovom prelaznom roku, pošto je Lajpcig već ostao bez Tima Vernera i Patrika Šika, pa bi odlazak još jednog od ključnih igrača iz prvih 11 bio preveliki gubitak za klub.

Olmo je zimus iz Dinama prešao u Red Bul, a zagrebački klub je tada zaradio, kako se pisalo, 20.000.000 evra. Samo na Maksimiru znaju da li su uspeli da u ugovor dodaju i stavku da im pripada i procenat od naredne prodaje.

Mladi Španac je igrao sjajno u Zagrebu, a na odličan način je završio sezonu u Bundesligi, gde je odigrao ukupno 13 utakmica i postigao tri gola, dok je za jedan asistirao.


tagovi

Dani OlmoRed Bul LajpcigReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara