Žil Kunde (Reuters)
Žil Kunde (Reuters)

Real otima štopera Čelsiju?

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 15:06

Madriđani bi mogli da do kraja dana dobiju veliko pojačanje

Mnogi su očekivali da transfer Žila Kundea iz Sevilje u Čelsi bude jedna od transfer bombi poslednjeg dana prelaznog roka, ali bi francuski štoper na kraju mogao da uzdrma tržište prelaskom u Real iz Madrida.

Već nedeljama Čelsi pokušava da dobije zeleno svetlo Sevilje za transfer Kundea ali mu ne ide. Plavci su prvo nudili 30.000.000 i Kurta Zumu, potom 50.000.000 fiksno ali je Sevilja sve odbijala i insistirala na otkupnoj klauzuli pod 80.000.000 evra. Na Stamford Bridžu nisu gubili nadu, intenzivni pregovori traju poslednjih nekoliko dana ali sada španski mediji najvaljuju da je Real bliži dovođenju Kundea.

Izabrane vesti

Madriđani planiraju da u poslednjim satima pijace prodaju Hesusa Valjeha i potom plate veliko obeštećenje za Kundea. Ne navodi se koja je suma u pitanju ali lako je pretpostaviti da neće biti ispod otkupne klauzule.

„Postoji li mogućnost da Kunde ode u poslednjim satima prelaznog roka? Da, ako neko plati otkupnu klauzulu. Čelsi je prošle nedelje poslao ponudu ali nismo bili zadovoljni“, rekao je danas Seviljin sportski direktor Monći

Nema sumnje da bi Realu još jedan vrhunski štoper dobro došao. Kunde bi se dobro salgao u paru sa Alabom, dok bi Militao ostao rezervna opcija.

A možda je u pitanju samo blef i loženje vatre pod Čelsijeve planove da Plavci izađu što pre sa većom ponudom?


tagovi

Žil Kundeletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Real Madrid
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara