Ridiger (©Reuters)
Ridiger (©Reuters)

Real ozvaničio: Stigao je Antonio Ridiger

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.22. | 13:46

Ugovor na četiri godine

Stišalo se slavlje u Madridu posle osvajanja još jednog trofeja Lige šampiona. Ipak je to Real, najveći klub na svetu, tamo je Ušati trofej mnogo čest gost da bi se njegov povratak slavio danima...

A, kada je veselje prošlo, došlo je vreme i za start prelaznog roka. Posle rastanaka sa Geretom Bejlom i Iskom, Real Madrid je danas objavio zvaničnu informaciju da je beli dres zadužio Antonio Ridiger.

Izabrane vesti

Dosadašnji fudbaler Čelsija potpisao je ugovor na četiri godine i stigao je kao slobodan igrač, pošto mu je istekla vernost Čelsiju. U klupskom saopštenju stoji da će svečana promocija novog igrača Reala biti održana 20. juna u 12 časova, a posle toga će uslediti konferencija za medije.

Dobio je i Ridiger dozvolu novog kluba da se o transferu oglasi na društvenim mrežama.

„Ponosan sam što mogu da objavim da sa postao član Real Madrida. Izuzetno sam uzbuđen zbog svih izazova koji me čekaju i ne mogu da dočekam da odigram prvu utakmicu za ovaj veliki klub“, napisao je Ridiger.

I dok na sajtu Reala jedva stoje tri kratka pasusa o dolasku novog fudbalera, na sajtu Čelsija je napisan roman o životu i rezultatima Antonija Ridigera dok je bio član plave familije. Nemac je karijeru počeo u Štutgartu, potom je igrao za Romu, iz koje je 2017. došao u London. Za pet godina koliko je proveo u taboru Čelsija Ridiger je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope, Superkup Evrope, Svetsko klupsko prvenstvo, FA kup.

Prema nezvaničnim informacijama Antonio Ridiger će u Madridu zarađivati 9.000.000 evra neto. Pored Reala, za njega je bio zainteresovan i Bajern iz Minhena.


 

 


tagovi

Antonio RidigerČelsiReal MadridLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Real Madrid
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara