Komentari na vest

Real srušio grandioznu tradiciju: Stranac kapiten posle 117 godina

B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Kurtoa i mirna bačka.
T

Totalnoiskreno

pre gotovo 3 godine

Ramos je imao ponudu na stolu od Reala ali je odbio, tako da je sam u potrazi za vecim novcem odlucio da napusti klub. Mozda je i vreme, ima 35 godina, svoje najbolje godine je vec dao Realu. Real bi po mom misljenju trebao da otera Iska i Marsela , i da dovedu mlade igrace i onda mozda nesto i bude od njih, vreme im je za korenite i velike promene u timu.
D

Damir92

pre gotovo 3 godine

Niko nije otetao ni Ramosa ni Kasiljasa ni Raula ne znam zbog cega to svi ponavljaju ajde ovi fanovi barse ali vi novinari me cudi. Raul je otisao iste godine kad je dosao Zoze Murinjo u klub. Murinjo mu je objasnio da ne moze da mu garantuje da ce poceti svaku utakmicu iz razloga sto su doveli Benzemu imali su Iguaina Ronaldo je vec bio tu plus Raul je vec bio u ozbiljnim godinama. Odlucio je da ode jer mu je bilo bitno da igra. Posle toga vratio se u klub normalno i sad trenira mladje kategorije. Da su ga oterali kako se prica ne bi se sigurno vratio u Real. Sl. stvar je i sa Kasiljasom nije bio zadovoljan sto ga Anceloti stavlja da brani samo za kupove i odlucio da ode negde gde moze da brani redovno. Takodje i on se vratio u Real i na nekoj funkciji je tu. Real dobro tretira svoje legende svaka legenda koja je igrala u Realu je posle vracena i obavljala vaznu funkciju kao npr Di Stefano do smrti je bio uz Real. Evo sad su hteli da prodaju Marsela jer nije u planovima vise trenera i ima veliku platu ali su ga ostavili uz njegovu molbu da odradi ugovor do kraja. Real ne odbacuje svoje legende ali ne mogu nikom da daju novac koji ne zasluzuje i ne mogu nikom da garantuju da ce igrati svaku utakmicu. Pratim Real od 2001 i vrlo sam upucen u desavanja u klubu.
p

prije svih ovih

pre gotovo 3 godine

Mora biti Luka Modric. sprdnja izbor
M

Milomiri

pre gotovo 3 godine

Luka Modric tek peti? HAHAHAHAHAH
G

Gostaaaaaaaaaa

pre gotovo 3 godine

Svi ovi navedeni su dosli prije njega. po tome gledaju da si procitao tekst shvatio bi. marselo je tu od 2006-2007 benzema 2009 naco omladinac. modric jr dosao 2012.