Komentari na vest

Realov najveći teret - Azar mora na operaciju: Povreda koliko golova i asistencija, a ne želi da ide

T

Trololo

pre oko 2 godine

Svaka cast Bejlu na komentaru upucenom novinarima! Apsolutno se slazem da je novinarstvo postalo uzasno, a mediji previse uticajni, bez ikakve brige kako uticu na pojedince, nacije i citav svet.
e

ekekeke

pre oko 2 godine

a taj moze da radi sta hoce jel da? i da uzima punu platu? bas bih voleo da mi kazes kako bi se osecao kao poslodavac i da ti tako nesto radi zaposleni a da ne mozes da mu das otkaz? posto u fudbalu nema otkaza ako nisi primetio, jer lik kaze imam aktivan ugovor i sedim do kraja ovde i to je to, ne mozes mu nista. taj isti bejl koga svi hvale ovde predstavlja olicenje svega loseg u trenutnom modernom fudbalu, jer stavlja lovu pre svega...zato ljudi i misle lose stvari o ovom predivnom sportu zbog takvih kao sto je on
r

roni

pre oko 2 godine

kako se bejl i azar nisu povredjivali dok nisu dosli u real a onda povreda za povredom i po ovom tekstu se zakljucuje da je real kriv a ne igrac.kako se pato povredjivao samo u milanu i nigde vise?mozda je malo do trenera i medicinskog tima a?nemojte tako povrsno i plitko da posmatrate.dal ocete da kazete da su onaj mali brazilac i asensio bolji od bejla i azara?anceloti se raspada,ispasce od celzija ko iz dzipa.
n

nije isti

pre oko 2 godine

slucaj jedan je puzio previse realu drugi je pruzio premalo.Jedan se povredio zato sto se forsirao do gornje granice drugi se povredjuje a da ni ne igra.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Kraj karijere.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Toliko su pljuvali Bejla, koji im je sam maltene 2 LS uzo,tako da su apsolutno zasluzili da ih debeli Hazard muze do zadnjeg € !
G

GDE

pre oko 2 godine

Bejl staje, Azar nastavlja!
n

ne mogu

pre oko 2 godine

oni u istu recenicu jedan je sam doneo dve lige sampiona jedan nije video polufinale u karijeri

Kukaa

pre oko 2 godine

Neka odete odvratni Real. Simbol za laž i prevaru. Da nije terora za vreme Franka bili bi kao Osasuna. Real je začetnik ere preplacivanja igrača, plata i menadžera. To nisu izmislili Arapi nego Real. Neka im se vrati 10x gore da im bude
C

Coan01

pre oko 2 godine

Nemoj da te pucaju kompleksi jer je najveći uspeh tvog kluba pobeda protiv Galatasaraya u Ligi Evrope ove sezone u Evropi..samo bez stresa,uživaj u pobedi u prošlom el classicu i zahvali Ancelottiju za to,ujedno će vam to biti i najveći uspeh ove sezone..A da zaboravih onaj ugovor sa Sporify-om,izgleda da će ipak to biti najveći uspeh ove sezone hahahahahah

Kukaa

pre oko 2 godine

Botino samo Atletiko Madrid. Ovo za Real je živa istina
F

Florentino

pre oko 2 godine

Ajde pa daj Boze da se napokon oporavi pa da krene da kida. Nije Eden zaboravio da pika fucu, ogroman je to majstor. Srecno pa da se vratis nikad jaci!
c

crnaovca

pre oko 2 godine

Real krava muzara, isto kao zvezda ovde kod nas.