Komentari na vest

Realov najžešći napad na Mbapea 24 sata pre zatvaranja pijace, mnogo zavisi od Ikardija i Drakslera

N

Nirvana111

pre gotovo 3 godine

Sve strucnjaci... ili gledate u neke kugle babe vidisove 👌😁
H

Haos

pre gotovo 3 godine

mbape real, roki psg, ikardi juve. To se dogovara. Perez je tip koji ne prihvata ne kao odgovor. Haland je već prihvatio real bas kao i mbape. Galaktikos x3. Kralj je živ umro nije!!!
P

Pirlo

pre gotovo 3 godine

Ko kaze da je Haland prihvatio ponudu Reala?
H

Haos

pre gotovo 3 godine

@pirlo isprati dogadjaje kad je agent od haland išao u madrid i Barselonu. Zatim je izašla informacija kako traže od barselone više nego sto je mesi primao i ovi su to odbili. Tražili su više od onog sto je već dogovoreno. Tome služi agenti. Haland je tada potpisao predugovor bas kao i mbape. Ovaj drugi niti može potpisati za psg novi jer već ima ugovor sa real. Tako je figo potpisao sve ostalo je bilo samo stvar trenutka kad ćemo i zvanično saznati. Haland i mbape su igrači Real Madrida !
P

Proficap

pre gotovo 3 godine

Vec tri godine isti takst... Real i Mbape... U poslednjim minutama prelaznog roka... Sve je isto samo njega nema... Odnosno, isti tekstovi, samo Mbapea u Realu nema.
G

Gosterbus

pre gotovo 3 godine

ček mudroj politici reala Jović 60 m (plata 10 bruto) marano 30 (plata 10 bruto) Azar 120 (plata 40 bruto) Rodrigo 40 (plata 8 bruto) vinosulisus 50 ( plata 10 bruto) Reiner 40 (pozajmica Borusija) sebaljos 15 (plata 15 bruto) odriozola 30 (plata 10) je li mene neko zajebava odje ? a dje ja na sve ovo Bejl,isko, sa bruto platama 50-60 miliona Marselo davno prošao zenit nikako da ga se otarase ocerali su ramosa ako se povrijedi militao ili alaba štopera će igrati Valjeho ako je to mudra politika ludilo mozga pa ovakve cifre ne bi ne dr.Zvezdan iskarikirao
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Da je Real pametan i da dovede sledeceg leta Mbapea Pogbu Kamavingu i Ridigera kao slobodne a da plati tu izlaznu klauzulu od 75 mil za Halanda.. Imali bi drim tim a mladi tim... Bejl Isko i Marselo bi napustili klub... Real bi imao tim za narednih nekoliko god bez da ikog dovedu...
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Mbape nadobudan i tezak za saradnju, kao uvredjena mlada. Pogba precenjen, prosecan igrac kakvih ima koliko hoces za 50 puta manje pare, samo nema hajpa oko njih. Ridiger uvek bio rupcaga. Ne znam koji ti fudbal pratis. Kamavinga je ok, ali je pitanje da li vredi i blizu para koje se pominju. Jedina prava investicija je Haland. Bolje ove godine da daju 150mil nego dogodine 75. Za ovih godinu dana ce im doneti toliko toga u rezultatskom smislu.
Г

Геца

pre gotovo 3 godine

Зато што ће те паре окренути за годину дана а добија најбољег младог играча за наредних десет година. За годину дана и Сити, Бајерн и још неки клубови могу да га узму. 150 милки биће довољно.
P

Princ

pre gotovo 3 godine

Ja ne znam sto ne prodaju dva vezna igraca imaju ih brda,nek prodaju danila pereiru i Rafinju i opet ostaju verati,wajnaldum,idrisa gej,paredes,herera i markinjos moze da igra
I

I_tako

pre gotovo 3 godine

Ide sigurno u RM, e sad pitanje ostaje samo hoce li PSG uzeti koji milion od prelaska ili ce otici za dzabe. Jedino sto ga mozda zadrzi da ostane do leta, jeste mogucnost osvajanja usatog. Sa dolaskom Mesija ako se uigraju imaju najvece sanse od svih ekipa u Evropi.
S

Sokrates

pre gotovo 3 godine

Ako ovaj vlasnik psg ima hrabrost, onda nek Stavi mbappea od sledece nedelje: na tribinu I odvoj ga od prvog Tima. I nek igra celu godinu U drugom timu. Pa da se zna ko je gazda.
1

1234567890

pre gotovo 3 godine

@Sokrates Ja bi ga drzao na tribinama dok ne potpise novi ugovor,a to bi uradio sigurno vec u Novembru/Decembru.Mislim da niko nije lud da pauzira godinu dana i jos je mlad (Tek mu je 23/24).
d

dujvlex

pre gotovo 3 godine

Ne posluje se tako. Ako se tako ponasas prema igracima, u buducnosti ces imati problem sa dovodjenjem novih. Sta to Mbape radi? Nece novi ugovor covek, igra i ne pravi problem.
G

Gost133

pre gotovo 3 godine

Sve ok sto se napisali ali da Perez vodi mudru financijsku politiku je van svake pameti. Reala ce uskoro docekati isto sto i Barcelonu.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Perez renovira stadion, sredjuje dom klubu za narednih sto godina!!! Covek je finansijski mag za onu budalu Bertomeua, koji je zaduzio Barsu 1300000000€(milijardu i trista miliona)...
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Pa kako ne vodi ? Je li prodao Ronalda prije nego sto bi ovaj otisao za dz kao slobodan igrac ? Je li uspio da izgradi stadion i bude u plusu 200 miliona! Na ovu krizu i dubiozu brojnih klubova zar to nije uspjeh ?? Ok trpe mozda rezultati, ali sad se mogu adekvatno pojacati.
J

Joksaaa

pre gotovo 3 godine

Nema od toga nista. Arapin ne razmislja ko Evropljanin Perez.
G

Gostih

pre gotovo 3 godine

Konačno!
r

roni

pre gotovo 3 godine

da se mbape ne oglasava da kao ne uvredi seika a ovamo mu se dogovaraju iza ledja.vi novinari ste cirkus
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Teško se može pretpostaviti da neko je vodio "mudru" finansijsku politiku želi da plati 170 mil EUR za igrača koji postaje slobodan agent sledećeg leta. Zašto ne sačekati 12 meseci i zadržati u kasi tih 170 mil?!
R

Realno87

pre gotovo 3 godine

Zato sto će igrač biti pod pritiskom u narednih godinu dana i kluba i javnosti u Francuskoj… sa druge strane taj novac će se klubu vratiti za par meseci kroz dresove. Normalno da je bolje u danasnjem vremenu dovesti za džabe ali klub sigurno neće bankrotirati zbog toga.. sve je to sračunato. Pogotovo dolazi kao prva zvezda… racunaj dres 150 € plus prava na lik i delo Mbapea.. to je haos
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 3 godine

Smesan si, pa po tvojoj logici onda ni za azara nisu trebali da daju 130 miliona nego da sacekaju iduce leto i da ga dovedu za dz
G

Gost555

pre gotovo 3 godine

Dokle vise ta prica o dresovima aman!? Shvatite da klub dobija max 10% cene od prodatog dresa. Ako je dres 150e, klub dobije 15e u najboljem slucaju.

NemanjaKZ

pre gotovo 3 godine

@Realno87 Lepo zvuce te cifre od prodaje dresova ali klub od toga uzme svega nekih 10-15% maksimalno. Neka bude prosecna cena dresa 120e, na milion prodatih dresova klubu ide 12 miliona tako da kroz dresove nece sigurno nista da vrate za par meseci.
K

Korahe

pre gotovo 3 godine

Mbape, pogba, kamavinga i ridinger dlobodni na ljeto i oni ce svi preci u real. Samo ce potrosito 75 mil na halanda i eto dream tim.
r

roni

pre gotovo 3 godine

da se mbape ne oglasava da kao ne uvredi seika a ovamo mu se dogovaraju iza ledja.vi novinari ste cirkus
F

FM

pre gotovo 3 godine

Mbape ide u Liverpul.
x

xeexxeex

pre gotovo 3 godine

njegov san je da igra za real a ne za maleni klub iz engleske.
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

Tesko.
s

sdfsdfsdf

pre gotovo 3 godine

Bolje i da ode u Liverpul nego u lopovski Real
F

FM

pre gotovo 3 godine

Kad neko kaze da je Liverpul mali klub... Da nije mozda Farselona veca? Ili Frankov Madrid sto je titule osvajao tako sto kralj dovede armiju na stadion, pa gosti sami ubacuju loptu u svoj gol, od straha za zivot?
1

123456789

pre gotovo 3 godine

@FM I Real i Barselona su veci klubovi od tvog Luzerpula.Imaju vise trofeja,a imaju i vise navijaca od tvog Luzerpula. Real i Barselona imaju vise domacih trofeja nego tvoj Luzerpul sve zajedno.Od Luzerpula su veci i Bayern,Juventus,Inter,Milan,a i Manchester United.Jedan Seltik ima duplo vise domacih trofeja nego tvoj Luzerpul sve ukupno.Tako tisina.
b

bla bla truc

pre gotovo 3 godine

@FM Pretpostavljam po tebi je Klop veliki trener sa 6 trofeja ukupno u 20 godina karijere nego Gvardiola,Murinjo ili Ferguson,a da Gvardiola,Murinjo,Ferguson -6 trofeja LS=Klop 6 trofeja sve ukupno.Ma šta mi znamo Klop je najbolji trener,jel tako ?
H

Haos

pre gotovo 3 godine

@FM Liverpul nije mali klub ! Liverpul je ono najbolje sto ima ostrvo. Ali je ipak puno puno manji od Barselone ili Reala. Teško je reci ko je iza ova dva giganta. Jedini tim koji im na duže može parirati je bajern Minhen. Svi ostali klubovi su stepenik niže. FM o ovome se ne raspravlja ovo je prosto tako.