Dragan Stojković
Dragan Stojković

Reč Dragana Stojkovića: Ako duge lopte mogu da pobede tehniku, onda ja ne poznajem fudbal

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.22. | 23:12

“Imali smo malih problema na početku”, poručio je selektor Srbije

Još jedna sjajna taktička partija Dragana Stojkovića, još jedna velika pobeda Srbije. Nekada veliki fudbalski as napravio je od Orlova kaznenu ekspediciju koja rutinski dobija mečeve visokog intenziteta i uloga.

Međutim, sjajno izdanje Srbije u Oslu nije dovelo u stanje euforije Dragana Stojkovića. Posle meča govorio je smireno, staloženo, kao da je očekivao ovakav rasplet. Bez obzira što se Mundijal u Kataru bliži, a akcije Srbije rastu.

Izabrane vesti

”Dobro, imali smo malih problema u startu utakmice. Kasnije smo razvili našu pas igru, videli ste ideju koju želimo da pokažemo. Došli smo do prednosti i zaslužene pobede”, poručio je Dragan Stojković u prvoj izjavi za televiziju Arena Sport.

Srbija je mnogo dobila pobedom u Oslu. Igraće u elitnoj diviziji, osiguran je baraž za plasman na Prvenstvo Evrope, drugi šešir.

”Srbija ide na pobedu uvek, želi da pokaže atraktivan i napadački fudbal. Napravili smo lepe stvari, zahvaljujući zdravoj grupi igrača koja razume taktičke zamisli. Videli ste neverovatnu solidarnost na terenu i radost posle drugog gola. To mnogo govori”.

Piksi je na kraju poentirao rečenicom o načinu na koji je izvojevana pobeda.

”Ako duge lopte mogu da pobede tehniku, onda ja ne razumem fudbal”


tagovi

Dragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara