Komentari na vest

Reč ima Pinturikio: Zbog Vlahovića Juventus će ponovo biti dominantan

1

101

pre oko 2 godine

Nisam navijac Juventusa, ali cu da ih pratim, navijac sam Dusana!!!
1

101

pre oko 2 godine

Inter uzima skudeto ove sezone, ni Duca ne moze pomoci. Ali sledeca sezona ce biti opasna borba Intera i Juventusa. A ove sezone ce Inter uzeti skudeto, a Juve ce biti drugi. Videt ce te.
G

Gost849

pre oko 2 godine

Pa nisu ni doveli Dusana sad da bi titulu uzeli ove godine avetinjo.
X

X Y Z

pre preko 2 godine

Kakav bre pritisak nije Vlahović devojčica.Ili jeste ili nije.Ogroman novac je dat za njega pritisak postoji automatski.Jeste sad će Del Pjero da baci urok na njega.Idite bre ljudi...
k

kgjdlfg

pre preko 2 godine

Smarate
D

Della Vale

pre preko 2 godine

Il Grande Alex!!! Moje detinjstvo, dres Juvea sa njegovom 10 na ledjima i pravac školsko na teren!
J

JVPS

pre preko 2 godine

Za mene je Del Pierova reč zakon, ne postoji veća legenda Juventusa od njega. Svaka čast zvezdama koje su nosile belo crni dres, ali najveći je večni kapiten. Ako on hvali ovog momka, onda zaslužuje da nosi dres velikog Juventusa.
B

Box

pre preko 2 godine

81 milion i 600 iljade
1

101

pre oko 2 godine

Vredi i vise.
g

gunners

pre preko 2 godine

Super je to sto svi hvale Dusana, ali je lose sto mu se toliki pritisak namece. Ako slucajno ne postigne gol na 4-5 utakmica razapece ga mediji.
M

Mad Max :)

pre preko 2 godine

Vec na prvoj daje gol, mozda i dva. Juve stvorio jednu sansu manje od intera do sada u prvenstvu a postigao 20 golova manje, to su tih 20 golova Ronalda. Sa Vlahovicem i ja mislim da ce realizacija da se popravi mnogo, jer ipak je on za Moratu igracina realno :))))))))))))))
S

Smouth

pre preko 2 godine

Mad Max@ Inter je tim koji je stvorio najvise sansi u ligama petice...juventus sa druge strane nije ni medju prvih 5 u Seriji A. Igraju jako lose, stvaraju izuzetno mali broj sansi. Dovoljno je bilo videti ono protiv Milana gde su bili bez sanse i suta u okvir gola. Vlahovic je jako dobar igrac, ali sa onakvim saigracima i pritiskom koji ce sada da mu se nametne bice to mnogo teze nego u Fiorentini.
1

101

pre oko 2 godine

U Juventusu ima bolje saigrace i davat ce puno vise golova nego u Fiorentini. I Dusan je mlad, tek treba da napreduje i da rastura. FORZZA DUSAN!!!!

Katalonija

pre preko 2 godine

Ma jok ... Šta znaju Kapelo,Del Pjero, Vijeri,Bufon,Di Kanijo?!? Kasano je u pravu... Kakve mamlaz nvrv....