foto: Printscreen
foto: Printscreen

Reci mi da ti je prazna glava, a da mi ne kažeš da ti je prazna glava (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.02.24. | 11:07

Bizarne scene u Brazilu i nestvarno neinteligentna reakcija koja je kumovala penalu za protivnički tim

Fudbal je igra znanja, veštine, mozganja, emocija, koncentracije, a pod nabojem osećanja ta koncentracija često ume da odluta i ispari. I svakome može da se dogodi da mu pobegne igrač, da mu lopta pređe preko noge pri udarcu, da pošalje netačan pas, ali za ono što se dogodilo u završnici meča između ABC-a i Maranjaa u brazilskom Kupu Nordeste, teško je objašnjivo.

Naime, domaći tim je u dubokoj nadoknadi jurio zaostatak i kada je delovalo da će se Maranjaoo odbraniti, kada je njegov golman uhvatio loptu u ruke, dogodilo se nezamislivo. Naime, desni bek gostiju Jan Baldez je u nameri da pohvali svog golmana, umesto po glavi, ne jednom, već dva puta, rukom tapnuo po lopti koja je bila u rukama čuvara mreže.

Izabrane vesti

Jedan od najčudnijih penala u fudbalskoj istoriji, a Prado kao da je odgovorio na izazov: "Reci mi da ti je prazna glava, a da mi ne kažeš da ti je prazna glava". Zbog njegovog poteza je Havijer Paragez dobio priliku da sa bele tаčke poravna rezultat i tako je Maranjao ostao bez celog plena.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara