Serhi Regilon
Serhi Regilon

Regilon ide u Sevilju

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.19. | 13:06

Na godinu dana

Predstavnici Reala i Sevillje za stolom. Madridski i andalužanski mediji su saglasni – dogovor je na pomolu. Serhio Regilon (22) će napustiti Kraljevski klub i sledeću sezonu kao pozajmljeni igrač provesti u Sevilji.

Tamo će ga sačekati Đulen Lopetegi pod kojim je počeo proteklu sezonu u Realu da bi ponajbolje momente doživeo kada je Santjago Solari preuzeo funkciju šefa struke. Međutim, kada se na klupi izrotirao i Zinedin Zidan, koji je tu i ostao, Regilon je shvatio da mu je najpametnije da ide, posebno zato što je kao konkurencija Marselu – ili možda bolje reći obratno? – stigao Ferlan Mendi.

Izabrane vesti

Real ipak nije tako naivan klub pa da seče preko kolena. Dok se ne pokaže da je Mendi pravi držaće Regilona uz sebe, pa je Sevilji dozvoljena samo jednogodišnja pozajmica. Andalužani ipak neće imati mogućnost da na kraju sezone otkupe ugovor 22-godišnjeg beka.

Svi se ipak svejedno nadaju da će ceo posao biti realizovan najkasnije do četvrtka kada Sevilja počinje pripreme za novu sezonu. Tada počinje i borba za mesto startnog levog beka Sevilje: Eskudero ili Regilon?

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara