@AFP
@AFP

Regilon se kroz psovku setio Tadića

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.05.20. | 18:36

“Ku*vin sin… On nas je izbacio iz Lige šampiona prošle godine. Prokleti Tadić…“

Prošlogodišnje partije Dušana Tadića na Santijago Bernabeu i dalje se sećaju u taboru Real Madrida. Da su je prilično dobro upamtili povrdio je Serhio Regilon, levi bek kraljevskog kluba, trenutno na pozajmici u Sevilji, koji se igrajući igricu FIFA malo opustio, zaboravio na kamere i izvređao našeg reprezentativca, upravo zbog činjenice da je Tadić bio najzaslužniji za eliminaciju španskog velikana.

Ona pirueta koju je Tadić prodao Kazemiru, pas ispod zemlje za Davida Neresa, potom i precizan udarac levicom u sam ugao gola Tiba Kurtoe, sve to dobro pamti španski fudbaler. Kako i ne bi, našao se tada u startnoj postavi madridskog tima i sa terena ispratio magiju Ajaksove desetke. Nešto više od godinu dana kasnije, upravo je Tadić mogao da se nađe u Regilonovom FIFA timu, pošto je Španac “izvukao” baš srpskog reprezentativca, međutim...

Izabrane vesti

Da vidimo koga ću da dobijem. Ku*vin sin… On nas je izbacio iz Lige šampiona prošle godine. Prokleti Tadić…“, govorio je Regilon dok se na njegovom ekranu vrtela kartica sa Tadićevim likom.

I pored toga što Tadić, kako u fudbalskom svetu, pa tako i u Fifi, dosta vredi, Španac je odlučio da ga ne uvrsti u svoj tim.

Gledaj, prodao bih te jer vrediš dosta, ali iz ponosa ću samo da te odbacim“, nastavio je Regilon.

Podsetimo, Ajaks je posle poraza u Amsterdamu šokirao Madrid trijumfom od 4:1 u revanšu, a Tadić je bio centralna figura meča – postigao je gol i asistirao za dva.


tagovi

Dušan TadićSerhio Regilon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara