Komentari na vest

Rehabilitacija Partizana, mada još ne sme među ljude

k

konjarnik republika

pre oko 1 godinu

Luku Stojanovica iz Čukaričkog dovedite,slobodan je na leto!
k

konjarnik republika

pre oko 1 godinu

Luku Stojanovica iz Čukaricog dovedite,momak je slobodan na leto!
P

Petar Drugi

pre oko 1 godinu

Koji Puača,čovek samo sedi kao mumija,utakmice Vozdovca vodi pomocni trener na papiru.
G

Gggggggggyyyyyyytrrrr

pre oko 1 godinu

I sta sa tim
M

MisaVazuraBgD

pre oko 1 godinu

Pitanje za Nemanju Jovica: Za koliko bi para usao u zadrugu da skupimo i damo ti odmah da odes?
G

Gostule

pre oko 1 godinu

navijač sam Partizana trideset godina, ali gore igrače i goru igru partizan nikada nije imao. Partizan je oduvek imao tehnički potkovane igrače i bilo je lijepo za oko gledati Partizan. Skoro nijedan igrač koji igra u Partizanu sada, ne zaslužuje da igra u Partizanu. Da sam ja trener dva igrača ne bih zadržao. Kako ih nije sramota, u ovoj našoj amaterskoj ligi, igraju kao neke babe, bez imalo požrtvovanja i žara, a tehnički loši i nepismeni. Ono što upada u oči jeste da nemamo vodju na terenu, nekoga kao što je bio Sale Ilić. Igrači su psihički tanki i nemaju mentalitet pobednika, što je neophodno da bi se u kontinuitetu uzimale titule. Zbog toga je Zvezda redovno prvak. Jeste da Zvezda ima bolje sponzore i mnogo više novca od države ali šta da se radi. Partizan treba da gleda da ne zavisi od nikoga pa ni od drzave Srbije, već da se ide na privatizaciju klubova kod nas. To kažem iz razloga što sa ovim skromnim budžetima koje imaju Partizan i Zvezda nikada u Evropi ništa neće moći znacajnije da urade. Da sam na mjesto uprave Partizana, umjesto sadašnjih iskusnijih a loših igrača, priključio bi sve omladince da rade pri prvom timu. Doveo bih na leto par iskusnijih igrača i to bi bio neki novi dobri Partizan. Možda ne bi smo imali rezultate prvih dve do tri godine, ali posle toga sigurno bi smo imali rezultate i titule. Ovako, u timu imamo loše igrače koji ne mogu nikako parirati Zvezdi,a da ne spominjemo da pariraju bilo kome u Evropi. Na kraju smena Uprave je obavezna, i to treba prvo uraditi i to što je prije moguće!

Juzna tribina

pre oko 1 godinu

Sta radi uprava i ovaki smo jos dobri i u derbiju smo dosta dobro parirali bili i bolji veci deo utakmice zato sto nisu oni toliko bolji ni kvalitetom individualno a ni igrom koliko smo mi unisteni i psihicki sta je sve u glavi nasih igraca. Jedino sto imaju mnogo duzi roster ali nama ne treba biti cilj da samo budemo bolji od Zvezde koja se provela LE ove sezone ko bos po trnju nego treba kao nasi kosarkasi da jurimo najvece moguce ciljeve ne previse da se zanosimo ali korak po korak. Naravno prvo treba promeniti upravu to je i pticama na grani jasno a onda odstraniti slabiji deo tima one koji su u seriji kiksirali narocito odbrana.
L

Laki 1970

pre oko 1 godinu

Koliko mene dusa boli sto mali Pantovic nije dosao letos umesto ovog Jovica….
И

ИР27

pre oko 1 godinu

Јовић је за њега лично Квича Кварацкелија, искрено јуче Јовић за класу бољи од осталих и само му гол фалио за идеалну партију, а што је важније, почео је да се буди и постоји нада да се врати на онај ново кад је био репрезентативац, А репрезентативац
H

Hahahahahahahhahahahahah auuu

pre oko 1 godinu

IP27 da ne pises komentare iz Simanovaca mozda???!!!😂
G

Gostkuku majko

pre oko 1 godinu

Samo pričate o onom koji vas namerno ruši... A da nije tog koji vas ruši namerno zaradili bi u Evropi lepe milione poslednjih 5 goddina i imali takvog trenera i takve igrače u oba kluba...nosioci igre fk partizan ne zaostaju ni dinara za platom nosioca igre FK C.Zvezda (namerno malim jer ste u glavu mali) ali nešto drugo je problem...najveći ikad A.Stanojević sa istim tim igračima pravi istorijske nizove i kunete se u njih i njega u tom trenu da su svetska klasa,sledeću sezonu,ovu,isti ti vam ne valjaju i pojma nemaju...objektivnosti radi kada bi se samo pogledali u ogledalo i iskreni prema samim sebi bili smeli bi da se nazovete ozbiljnim ali ne velikim klubom,ovako ste samo mali,bedni,zavidni i pokvareni...nije mi vas žao ni najmanje,jer ste jako želeli drugom to što se sada vama dešava,od portira JNA do presednika FSS redom svi ste pevali istu pesmu k.gasi se k. umire...u Pravoslavlju karma ne postoji ali postoji narodno verovanje da ;ko drugom jamu kopa sam u nju upadne...pa jazavičari uživajte u jamarenju,srećno vam bilo !!!
a

aca sd

pre oko 1 godinu

Jovic nema ni jednu potrebnu karakteristiku za igraca ovog ranga...decko se saplice gresi,sutira bez osecaja...strasno.Bazdar i Filopovic takodje Nula.
М

М21

pre oko 1 godinu

Шалиш се зар не ? Јовић убедљиво најбољи и данас и против Војводине ... Његов сваки контакт с лоптом је чиста поезија, мало гледај фудбалски, а не само да лротокујеш дечка од 19-20 година ... Претпостављам да је теби Натхо најбољи играч
@

@m21

pre oko 1 godinu

Poezija kao kad Kafka prica o smrti
A

Alo decko

pre oko 1 godinu

@M21 pa naravno da je Natho najbolji i naravno da svi ovi mladi nemaju blage veze s fudbalom osim mozda Jevremovica. Vodi kuci Jovica ako ti se svidja niko normalan ga ne bi zvao na fudbal ispred zgrade.
G

Gost43

pre oko 1 godinu

da vidimo SLEDECU ali sumnjam da smo dobri.
I

Ipak

pre oko 1 godinu

Ipak se i fudbal prati?
G

Gostkv

pre oko 1 godinu

dobar naslov 🤣🤣🤣🤣🤣
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ja stvarno ne razumem kako mislite da oterate upravu kad se vas 200-300 uprkos svemu opet nacrta na tribinama ? Pa oni nemaju ni jedan razlog da odu. Predlažem da se svi koji toliko baš vole fudbal okupe ispred stadiona i da tu navijaju ali da niko ne uđe unutra. To bi bio spektakl, o tome bi mediji imali šta da izveste i onda da se postavi pitanje uprave.Ovako je baš besmisleno, samo im dajete legitimitet da i dalje uništavaju klub!
N

Nisu

pre oko 1 godinu

oni tu zbog fudbala veruj mi,nesto drugo im nedostaje.
i

istina

pre oko 1 godinu

Navijaci partizana navijaju samo za rezultat..nema ih na fudbalu, nema ih nigde, u basketu kada je bila losa forma protiv efesa pola arene..Naravno da rezultat vuce i potraznju, ali gde su svi ti sto se busaju o ljubavi, gde ste na delu kada vasim ekipama ne ide..

Crno Beli Partizan

pre oko 1 godinu

Au pm, bitno da se vi ubiste da idete da navijate. Ne kažem ima vas svakako više na tribinama, pogotovo u fudbalu (u košarci smo mi bili uvek odaniji). Ali takodje imate pregršt utakmica gde vas bude 2000-3000 hiljade, o ostalim sportovima i da ne pričam. Pričate kako smo navijači rezultata, a kod vas u košarci čim krenulo nizbrdo, na mnogim utakmicama nema ni pola pionira, a punili ste ga dok je bila ona serija. Tako da ne ložite se mnogo, manje više smo mi tu isti. Narod niti ima više toliko volje, a bogami ni para da sve isprati. Kada ide, ide da se zabavi, da doživi nešto pozitivno, a ne da gleda Gmazuru kako se bahati, dok se sve raspada. Nažalost svi mi gledamo najviše fudbal i košarku, a sve ostalo kako kad, zavisno od utakmice. Malo smo krivi mi, malo i loša organizacija klubova. Takodje vidim da ste se uhvatili da vas je bilo dosta kada je bilo teško, svaka vam čast na tome, bili ste istrajniji. Medjutim bili smo i mi dolazili, bodrili tim i terali upravu, evo prošlo već 6 godina, ništa se ne menja, jer politika o tome odlučuje. Možemo mi puniti stadion, puniti pritom njihove džepove, otiće oni malo sutra, dok vrhovni ne odluči suprotno. Da ne pričam o tome kakvi su akrepi visili po stadionu i gde si vrlo lako mogao da izgubiš glavu. Sve je to zajedno uticalo na to da su prazne tribine, ne kažem krivi smo svakako i mi, ali kada većina vas počne da uporedjuje posećenost, neko bi pomislio da vas na svakoj tekmi ima 40.000 hiljada, kad ono na Mladost Gat dodje 3-4% od toga...
u

uprava napolje

pre oko 1 godinu

Ni tih 200 nije trebalo da dodje
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

I bas se uprava potresla sto je stadion prazan.
S

Sudija Picilkas

pre oko 1 godinu

Prerano je da se prica o rehabilitaciji, jedan mec nije dovoljan da se to konstatuje.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Volim Partizan a ne mrzim Zvezdu. Šta je vama cviknulo u glavi ovde na Mozzartu je za ozbiljno posmatranje. Pa dokle više
J

Jelenko P

pre oko 1 godinu

Ovakva nonsalantnost i neodgovornost igraca Partizana kada se nadju usansi za gol je nevjerovatna.Prije svih Rikarda,Meninga,Bazdara,Jovica a i Pavlovica naprethodnim utakmicama.
G

Gostenko

pre oko 1 godinu

Sta bi sa onim pozivom na bojkot ispred stadiona? Koji cirkus od kluba. Navijaci umesto da dodju i prozivaju upravu ili da ne dolaze uopste oni ce da dodju na derbi da navijaju pa onda opet nista i u krug. Neorganizovanost totalna dok je u kosarci sve vestacki i to dok im drzava sipa pare i dok ima rezultata

Jedan je Zoc

pre oko 1 godinu

I po hiljaditi put nemojte stavljati u isti kos KK Partizan on je imao najbolju prosecnu posetu i kada mu je trener bio Petar Bozic na terenu igrali Magdevski ,Vrabac i Vitkovac klub nije mogao da igra Evropu zbog finansijske krize i u toj sezoni borio za opstanak ali je imao publiku i godinama nakon toga.
p

patuljasti zlotvor

pre oko 1 godinu

@ gostenko...ajde prvo objavite ko je vredjao Ibru,kakvu je kaznu dobio pa onda se bavi sa nama
@

@jedan je z

pre oko 1 godinu

isti taj vitkovac je bio jedan od najboljih igraca u zvezdi, dangubic kao klinac starter u zvezdi u evroligi - u partizanu je bio visak i u evrokupu, cvetkovic slicna situacija itd...kada pricate o unistavanju partizana vrtite 3-4 ista igraca u krug, zvezda je za sezonu imala duplo vise takvih. navedi mi jednu godinu kada je partizan imao slabiji tim nego zvezda sa ticom i ekipom.

Jedan je Zoc

pre oko 1 godinu

Poenta mog komentara je bio odgovor na prozivanje da su grobari na kosarkaskim utakmicama navijaci rezultata koji ranije nisu pratili svoj klub.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Treci smo do petka.U bolu i u radosti grobari smo ostali!
G

Gost 2

pre oko 1 godinu

vozdovac sve radio da izgubi sa 4-5 razlike samo su imali srece da je partizan za K pozz
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Koliko je ova ekipa Partizana skup jednih neznalica. Ovi iz Vozdovca ih bukvalno pustali da daju golove, ostavljali ih same, bez pritiska, na 4-5m od gola, ali oni ne umeju. Na stranu sto ste me na 2+ oborili, ali koliko ovi igraci Partizana ne znaju da daju gol, to je cudo.
@

@

pre oko 1 godinu

Mislis seme koje vasa cz igra, bez pritiska na par metara od gola
K

Kup Zorana Kalezica

pre oko 1 godinu

Bravo institucijo
S

Sta je

pre oko 1 godinu

Najbolji maš tim opet pobeđune. Jedini su zižili u Evropi i zbog uprave ispali od Šerifa, ali opet jedini u evropi. Petrić i Duljaj su samo krivi jer šute, a sve ostalo uprava. Isada bi razbili zvezdu pvakvi uz fer suđenje i okolnosti
Ć

Ćaća bez gaća

pre oko 1 godinu

Jel se to omaklo partizanu da pobedi? Žao mi ih... Alo bre, menjajte tu upravu.. Želim jak partizan, jer bez jakog partizana nema ni jake CZ... Želim i jaku Vojvodinu, jer bez jake Vojvodine, nema ni jake Srbije... Tako, da je vreme za promene...
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Promeni bi mi upravu kad ne bi "legende" bile Nadj,Kralj i Cirkovic.
F

Fudbal adio ..

pre oko 1 godinu

Sramna poseta. Svaka čast svima koji su bili na Jna danas. 20000 u fensi Areni a ni 200 ljudi na Jna. Samo tebi odani ?
a

arena

pre oko 1 godinu

ima lepsi enterijer za selfije...tamo se okupljaju grobari od juce
T

TOOOOOOO

pre oko 1 godinu

Bravo za komsije, BRAVO BRE!! 🤣🤣🤣🤣
Z

Zaim

pre oko 1 godinu

Ovo sve je licilo na malo jaci trening.Sta reci za Vozdovac,nista.Za Partizan,isto.
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

odlicna igra partizana a zvezdasi jeka nas komentarisu i na plus 20😂
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Nekoliko stotina? Od kad je 73 nekoliko stotina?
a

ajmeee

pre oko 1 godinu

ljudi pun stadion bio...
M

Mop

pre oko 1 godinu

Aj ne davi. Već ste istih 50 komentara poslali. Ne znam odakle si ali ovde već niko više odavno neće na stadion jer je uprava katastrofa.
O

Objektivnost danas na nivou lige

pre oko 1 godinu

Rehabilitacija kroz pobedu 7 omladinaca i uz rucni rad sanicanina koji niko ne sme da pomene..Mnogo sansi partizana, ali zasto ne sme da se kaze da su sve to mogli da prospu i da je ako nista drugo trebalo barem da se prica o penalu
l

lik

pre oko 1 godinu

Upravo to,apsolutno niko ne pominje igranje rukom Saničanina i penal za Voždovac. Jasno je da nakon plaćene licence Partizan mora u Evropu. Voždovac igrao sa par igrača koji su imali ulogu ove sezone
Z

Zimi

pre oko 1 godinu

Videcemo vas za vikend protiv Cukarickog. Ovo danas su igrali petlici Vozdovca
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Znate sta bi rek'o dr. Arslanagic za ovu pobedu? Jedna lasta, men' se cini prolece.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Sjajna igra, prava dominacija. Šampionski, nema šta. 🫰
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Vozdovac ono njihovo protiv partizana neverovatnih 1 sut za 90 min i neverovatnih 0 u okvir gola. Neka se slavi sigurni ostanak na cetvrtom mestu i ovo kolo,nek polude svih 36 ipo navijaca na tribinama.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Vise zutih kartona nego suteva na gol hahahahaha
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

druze ne hejtuj opusti se malo imate +20
G

Gost1978

pre oko 1 godinu

druze, pogledaj sta radi golman spartaka kod prvog gola, pa bulazni ovde