Foto: Reuters
Foto: Reuters

Rekord Liga petice! Milan dao gol za manje od sedam sekundi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.12.20. | 15:48

Da li je to ptica, da li je to avion...

Ko god je, makar i za deset sekundi, zakasnio da se udobno smesti pred mali ekran sa namerom da nedljno popodne provede gledajći utakmicu Sasuola i Milana u okviru 13. kola Serije A, propustio je da uživo prisustvuje impresivnom ispisivanju istorije.

Prvi sudijski zvižduk, trk Čalhanoglua, dodavanje za Leaa i - gol! Koliko je vama trebalo da pročitate ovu rečenicu, toliko je okvirno Rosonerima bilo potrebno da povedu na neugodnom gostovanju.

Izabrane vesti

Šest sekundi i 76 stotinki!

Munjeviti napad koji je stao u manje od sedam sekundi doneo je Milanu vođstvo kojim je Rafael Leao postavio novi rekord Serije A, ali i "liga petice" kad je u pitanju najbrže postignuti pogodak nadmašivši pogodak Paola Pođija postignut posle 8,1 sekunde igre.

Prethodni najbrži pogodak nekadašnji napadač Pjaćence postigao je u sezoni 2001/2002, na gostovanju Fjorentini u susretu koji je pripao gostima rezultatom 3:1.

Leau je pogodak protiv Sasuola četvrti ove sezone. Portugalski napadač je prethodno dva puta matirao golmana Specije, a u strelce se upisao i u grupnoj fazi Lige Evrpe protiv Sparte iz Praga u milanskom meču.



tagovi

Rafael Leao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara