Radovan Ćurčić (© Star sport)
Radovan Ćurčić (© Star sport)

Reprezentacija, Partizan, Tajland, ali kući je najlepše: Radovan Ćurčić se vratio u Javor

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 21:17

Zadužen je da vodi sportski sektor

Svuda pođi, u Ivanjicu dođi. Vratio se Radovan Ćurčić u Javor. Ne na klupu, iako je u dva mandata predvodio nekadašnjeg superligaša, već u kancelariju.

Javor je u sredu popodne promovisao Ćurčića na čelo sportskog sektora, mada nije precizirao koja mu je tačna funkcija. Suštinski, nije ni toliko bitno kako će se zvati, Ivanjičanima je samo važno da sa nekadašnji golgeterom formiraju tim koji će se kroz Prvu ligu vratiti u elitni rang srpskog fudbala.

Izabrane vesti

Dolaskom Radovana Ćurčića ostvarili smo veoma važan cilj. Želimo da i ovaj potez bude samo jedan korak ka ostvarenju dugoročnih planova, u kojima su prevashodno sportski uspesi i rezultati Javora“, saopštio je Dragomir Lazović, predsednik Javora.

Ćurčićev povratakl sugeriše koliko je ozbiljan Javor u nastojanima da se ekspresno vrati u Superligi. Radovan je bio kapiten kluba, strelac 24 gola u drugligaškom takmičenju kad je 2002. obezbeđen plasman u viši rang, a posle završetka igračke karijere dvaput je vodio Javor kao trener.

Osim u Ivanjici, radio je u čačanskom Borcu, mladoj reprezentaciji Srbije, vodio A selekciju naše države, Mautong junajted na Tajlandu, a poslednji angažman imao je u Partizanu, gde je tri meseca bio saradnik Savu Miloševiću.

Pre nekoliko dana Javor je, umesto Igora Bondžulića, za novog trenera postavio Milovana Milovića.


tagovi

JavorRadovan Ćurčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara