Komentari na vest

Reprezentacija, Partizan, Tajland, ali kući je najlepše: Radovan Ćurčić se vratio u Javor

G

Gost8

pre gotovo 3 godine

mene zanima sa kojim igracima ce da igra, posto mu niko ostati nece u javoru
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Kazem da podseca na neka davna vremena pre desetak godina kada se sa Javorom redovno sklanjao partizanu a protiv Zvezde igrao bunker i lomio Zvezdine igrace. Isto je radilo i Smederevo, Metalac, Hajduk Kula, BSK Borca, Spartak... :)
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

U tim davnim vremenima ste imali Babarogica kao predsednika sudijske organizacije da ne pricamo o tome da ste bili duplo lošiji od Partizana i maltretirani u derbijima a 3 puta ste imali isto bodova kao mi pred odlučujući derbi gde smo morali da vam objasnimo ko je tata.Sada imate kao što svi znamo 95 % zatvorenih utakmica
@

@Aebre

pre gotovo 3 godine

Da da da, naravno to su ti preposteni licemeri, sve je Zvezda zatvorila i Evropu :) za razliku od vas onih godina kada ste pevali Toletu, sami sebi svirali penale i tako jaki bili maltretirani od Brage, Sahtjora i slicnih tako da ni bod niste mogli da uzmete u LS. Dok mi dobijamo Liverpul, Oli, remiziramo sa Napolijem, 2 puta u 4 godine prolazimo grupu LE, da nije Zandera preko LS bi opet otisli u nokaut fazu LE... e mucenici jedni :)
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Skoro sam bio na vikendu u Vrnjackoj Banji i cujem da lokalni fk Goč igra utakmicu,zona je u pitanju a da im je trener dugogodisnji fudbaler Javora i drugih prvoligaskih klubova i nekih iz zemalja u regionu,Vrnjčanin a Ivanjicki zet,Igor Stojakovic. Trebao bi neko iz Javora da obrati paznju na ovog momka.Sa amaterskom ekipom,momak je napravio tim koji igra lepo za oko.Bio sam prijatno iznenadjen.Cuh od par lokalaca da je Goč bio pred gasenjem a zadnjih par godina nikakvu igru nije imao. Napred Javor.

Skaut FK Zlatar Nova Varoš

pre gotovo 3 godine

Ту му је и место. Гурали су га доста из савеза, превише.