Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Ruskoj amaterskoj košarci hvala

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.03.20. | 07:56

Pogledajte ko vam je 23. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

UNION - ZA30 (tip bezh1, kvota 1,30) - rezultat 76:54
Nakon solidnog prvog poluvremena, gde su domaći imali pet poena prednosti, sve je rešeno u trećoj četvrtini. ZA30 je potpuno stao, postigao je samo šest poena za čitav ovaj period, što je domaćin iskoristio i stekao nenadoknadivu prednost, te slavio pobedu, na vašu veliku radost.

FITNES HAUS - TEHNO PRIST (tip bezh 2, kvota 1,45) - rezultat 58:95
Još jednom ste oko bacili na rusku košarku i ponovo se niste prevarili. Tehno Prist je potpuno uništio Fitnes Haus, a da će tako biti, bilo je evidentno već nakon prvog poluvremena koje je gost dobio rezultatom 24:39. U nastavku je samo još "dodat gas" i pobeda je postala ubedljivija, a vi ste komotno mogli da zaokružite dvojku.

LETNJA LIGA - GORNET (tip bezh 1, kvota 1,60) - rezultat 84:71
Dugo ste čekali da Letnja liga proradi i donese vam prolazak na tiketima. To se desilo tek u poslednjoj četvrtini kada je domaćin postigao čak 32 poena, primio samo 15, te došao do velikog preokreta. Vi ste naravno mogli da budete itekako zadovoljni.

SEBEKIN D. - MONAČEV A. (tip bezh 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0
Sebekin je doneo izuzetno ubedljivu pobedu protiv Monačeva za stonoteniskim stolom. Protivnik nije imao nikakve šanse ni u jednom setu, a najbliži osvajanju jednog dela igre bio je u poslednjem setu, kada je došao do devet poena. Naravno, nedovoljno za blio kakvo iznenađenje.

BORONIN B. - MIGAČEV O. (tip bezh 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0
Boronin je u dva seta slavio protiv Migačeva na amaterskom turniru u Rusiji. U prvom setu jedan brejk bio je dovoljan za osvajanje tog dela igre, dok je u drugom ipak morao da se igra tajbrejk, gde se Boronin ponovo bolje snašao i odneo pobedu, a vi ste zaokružili keca.

NOVIKOV I. - ILJUKIN E. (tip bezh 2, kvota 1,30) - rezultat 0:3
Iljukin je u prom meču dana protiv Sebekina bio neprijatno iznenađen, ali protiv Novikova nije bilo nikakve dileme. Sva tri seta Iljukin je rešio u svoju korist redom rezultatima 10:12, 9:11, 7:11. Dakle, iz seta u set bilo je sve lakše, na vašu veliku radost.

SMIRNOV A. - ABRAMOV E. (tip bezh 2, kvota 1,45) - rezultat 1:2
Možda je moglo malo lakše, ali sigurno se nećete buniti zbog pobede Abramova u tri seta na amaterskom teniskom turniru u Rusiji. Ovaj teniser lagano je rešio u svoju korist prvi set (2:6), da bi u drugom imao veliki pad u igri i izgubio ga sa 6:4. No, u trećem je ponovo bio ubedljiv (1:6) i nije vam ostavio dilemu oko toga da li treba da se radujete ili ne.

PRECRTANO

HANINGE - TEBI (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 2:1
Virus korona nam ovog proleća ne dozvoljava da uživamo u najboljem evropskom fudbalu, već nas tera da jurimo po svim svetskim meridijanima ne bismo li našli valjan takmičarski meč. U Evropi se trenutno igra samo u Belorusiji (gde teče prvenstvo) i u Švedskoj (gde su dozvoljene prijateljske utakmice). Upravo smo u zemlji Vikinga danas mogli da posmatramo jedan takav prijateljski susret. Bio je to mali gradski derbi Stokholma između Haningea i Tabija, koji je završen pobedom domaćeg tima – 2:1 (0:1). IZVEŠTAJ.

PROŠIN S. - ZAHARIN D. (tip bezh 2, kvota 1,40) - rezultat 2:0
Treći teniski meč koji se danas našao na tiketima, ipak, nije prošao. Prošin je u dva seta počistio sa terena Zaharina, koji je veći otpor pružio samo u drugom setu koji je otišao u taj-brejk. Međutim, Prošin se i tamo bolje snašao, pa ste morali da prekrižite ovaj par.

ILJUKIN E. - SEBEKIN D. (tip bezh 1, kvota 1,40) - rezultat 2:3
Veliko i neprijatno iznenađenje priredio vam je danas Iljukin, koji je bio favorit protiv Sebekina, ali je na kraju poklekao posle pet setova. Nije tako moralo da bude, poslednji set rešen je "razlikom", ali se Sebekin bolje snašao. Šteta.

FOTO: MN PRESS


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara