©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Evroliga nas je ispoštovala, njojzi hvala

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 23:27

Pogledajte ko vam je doneo novac 15. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LOK. KAZANKA - HIMIK D. (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Kada je oseka sportskih događaja, pre svega fudbalskih za klađenje, onda su i nižerazredne lige, pa i ruske dobrodošle. U svakom slučaju, veliki broj vas je danas odabrao ovaj tip i nije pogrešio.

HELSINBORG - ESBJERG (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:0

Drugoligaški sudar nekadašnjih danskih prvoligaša koji je domaćin lagano dobio čime je zadržao lidersku poziciju nakon 12 odigranih mečeva. Istina, drugopalsirani Lingbi iako ima četiri boda minusa (27:23), ali i dva susreta manje.

ZENIT - BAJERN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 79:71

Čudan meč u Sankt Peterburgu i na kraju ipak pobeda Zenita. U prvom poluvremenu je delovalo da će Rusi zgromiti Bajern, u drugom da su prokockali pobedu i da trijumf ide Bavarcima, ali je ekipa Ćavija Paskvala na kraju ipak uspela da se izvuče.

Opširnije OVDE

FENERBAHČE - UNIKS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 80:41

Štuca Fenerbahče na početku Evrolige, pokazuje dva lica – jedno kod kuće, a drugo na strani. Tim Aleksandra Đorđevića ima polovičan učinak posle četiri runde, a oba trijumfa izvojevao je na Bosforu.

Opširnije OVDE

ALBA - BASKONIJA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 86:90

Alba je u prošlom kolu, pre dva dana napravila veliko iznenađenje pobedom nad Fenerbahčeom u kom je jurila dvocifreni zaostatak, stigla i ubedljivo prestigla. Ali nije imala snage da priredi još jedan veliki preokret, protiv Baskonije.

Opširnije OVDE

ASVEL - MAKABI T. A. (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 85:93

Svemu dođe kraj pa i mini seriji Asvela koji je posle tri pobede na startu Evrolige zaustavljen kod kuće od Makabija.. Ne nije junak Skoti Vilbekin koji je za njega ubacio skormnih 13 poena, uz očajan šut za tri (0/8), već Džejms Naneli. Amerikanac je nanizao 25 poena uz sjajan šut.

Opširnije OVDE

ARSENAL W - HOFENHAJM W (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:0

Dame iz Londona su opravdale ulogu velikih favoritkinja protiv suparnica iz Nemačke u okviru drugog kola Grupe C Lige šampiona. Zanimljivo je da su sva četiri večerašnja meča u ovom takmičenju završena tako što su pobednički timovi sačuvali mreže. Možda bi u ženskoj LŠ trebalo probati igranje na tip NG (bar jedan tim neće postići gol na meču) i slično?

PRECRTANO

GAMA - AKVIDAUENSE (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 0:1

Duel u okviru Kopa verde, kupa koji igraju i nižarezredne ekipe nekoliko brazilskih država odakle na kraju pobednik ide u Kopa Sudameriku. Ovo je bila prva runda, a Akvidauense nakon iznenađenja protiv Game u narednom kolu igra protiv Atletiko Asreana.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara