©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Dobro je dok je u pozitivnom

Vreme čitanja: 3min | pet. 07.05.21. | 23:31

Pogledajte ko vam je doneo novac 7. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

KIL - ST. PAULI (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 4:0

Tim sa severa nemačke sada je na samo bod manje od drugoplasiranog Grojter Firta, a četiri od vodećeg Bohuma. Trenutno je na mestu koje vodi u baraž za Bundesligu, sa četiri boda više od Hamburga, ali bi Kil mogao i do direktnog plasmana u viši rang.

Opširnije OVDE

SOSIJEDAD - ELČE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Nije lako igrati protiv davljenika u finišu sezone, a osetili su to fudbaleri Real Sosijedada. Namučili su se plavo-beli da stignu do bodova u duelu sa pretposlednjim Elčeom. Uspeli su, ipak, golovima u poslednjih 20 minuta i napravili značajan korak ka plasmanu u Ligu Evrope.

Opširnije OVDE

ŠTUTGART - AUGSBURG (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:1

Štutgart i Augzburg ne moraju da brinu previše oko opstanka u ligi, pa su zato mogli da se posvete ovoj utakmici bez prevelikog pritiska. I to je Švabama nije smetalo da pokažu napadački nastrojnu partiju i na kraju slave

Opširnije OVDE

LANS - LIL (tip 2, kvota 2,07) - rezultat 0:3

Ponovo je junak bio veteran Burak Jilmaz, dvostruki strelac ispred kog je samo Kristijano Ronaldo po broju golova koje su ove sezone u Ligama petice postigli igrači s 35 ili više godina. Portugalac je za Juventus u Seriji A bio strelac 27 puta, a Turčin je bombom u 40. minutu upisao svoj 15. gol za Lil u Ligi 1, ali peti u poslednje tri utakmice.

Opširnije OVDE

SOČI - ROTOR (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Lepe vesti nam stižu iz najveće zemlje na planeti, pošto je prošao ovaj danas među igračima MOZZART veoam popularan tip. Sreću je doneo Jusupov pogotkom u 93. minutu susreta.

NAC - MVV (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:0

Još jedan lep kec koji je ulepšao ovaj uglavnom tmuran dan. Ako ništa, bar je nekoliko hiljada nas dobro prošlo ovde. Istina, kvota nije bila (pre)velika, ali je ipak sasvim pristojna za "ukrašavanje" mnogih znalačkih tikete uplaćenih danas u MOZZARTU.

LANS - LIL (tip X2, kvota 1,28) - rezultat 0:3 (0:2)

Ubedljivom pobedom u lokalnom derbiju sa Lansom Doge su došle na korak do titule prvaka Francuske. Prve posle deset godina, a ukupno četvrte u klupskoj istoriji.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

LESTER - NJUKASL (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:4

Spektakularan fudbal igrali su večeras fudbaleri Njukasla! Zaista ništa ni blizu nismo videli od njih u još jednoj mučnoj i turbulentnoj sezoni, a ovo može da bude samo podsticaj za njih da od jeseni izrastu u tim za Evropu.

Opširnije OVDE

GENK - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 3:0

Briž je potpuno pogubljen u doigravanju! Šta se dešava sa aktuelnim prvakom to niko ne zna, ali posle samo jednog osvojenog boda u dva kola Genk je prišao opasno blizu, mada i dalje sve zavisi od Filipa Klemona.

Opširnije OVDE

GENK - KLUB BRIŽ (tip GG, kvota 1,53) - rezultat 3:0

ŽGenk je večeras priredio pravi spektakl svojim navijačima! Posle velike nule u prvom poluvremenu dogodila se eksplozija u kojoj je domaćin napunio mrežu rivala za manje od 20 minuta.

Opširnije OVDE


tagovi

bet analizarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara