Ilustracija, Reuters
Ilustracija, Reuters

REZZIME DANA (petak): Lion, Totenhem, Gorica kao iz topa, Anderleht i Dortmund kiksnuli

Vreme čitanja: 3min | pet. 28.08.20. | 23:08

Pogledajte ko vam je 28. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

LION - DIŽON (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:1

Ako je Ronald Kuman gledao ono što se dešavalo na Parku Olimpik Liona, onda je imao šta i da vidi! Memfis Depaj, koji se pominje kao jedna od glavnih Kumanovih meta za projekat nove Barselone, samleo je Dižon het-trikom u Lionovoj pobedi rezultatom 4:1 (3:1) za idealan početak sezone u kojoj Lavovi žele da ostave mnogo bolji utisak nego lani.

Opširnije OVDE.

GORICA - ŠIBENIK (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:2

Ako Gorica ove sezone napravi čudo u hrvatskom prvenstvu, biće to zbog Ognjena Mudrinskog! Srpski napadač beleži početak iz snova u ekipi Gorice, gde je u samo tri kola stigao do svog petog gola, što u ukupnom učinku donosi maksimalnih devet bodova i trenutno prvu poziciju na tabeli! Gorica je posle Varaždina i Slaven Belupa nadigrao i Šibenik u još jednoj utakmici s obiljem golova - 3:2 (1:0).

Opširnije OVDE.

BEROE - BOTEV V. (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 6:0

Beroe je ispunio očekivanja i napunio mrežu Boteva do vrha. Već posle 45 minuta bilo je jasno da će pobeda otići u ruke fudbalera Beroea, samo je bilo pitanje kojim će se rezultatom završiti susret. Ako je neko od vas igrao kombinaciju s golovima, mogao je da bude zadovoljan.

TOTENHEM - REDING (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 4:1

Ubedljiva pobeda ekipe Žozea Murinja. Mogao je kraj utakmice da se svira već posle 39 minuta kada je Totenhem već imao prednost od 3:0. Strelci su bili Ali, Son i autogol je postigao Ričards. Do kraja se u strelce upisao i Lamela, a Reding je na kraju uspeo do počasnog gola u 80. minutu preko Puškaša.

ZAGLEBJE - POZNAN (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Jedan gol, ali vredan. Vama je baš vredeo, jer vas je i Zaglebje ispoštovalo za isplatu. Doduše, morali ste da se načekate da vidite taj jedini gol na meču, a on je došao tek u 88. minutu, zbog čega su mnogi od vas ostali bez živaca, ali valjda je na kraju vredelo...

KAMBUR - NEC (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Kambur je odradio svoj deo posla, reklo bi se, relativno rutinski. Posle celog poluvremena odmeravanja snaga, Kambur je dodao gas u nastavku i brzo slomio otpor gostiju. Gol odmah na startu drugog dela, onda i pogodak sa kreča za sigurnih 2:0 i pobedu u džepu. Vama savršeno.

KAPFENBERG - ANIF (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 5:1

Kakva je ovo bila kanonada u prvom poluvremenu. Kapfenberg je slavio sa 5:1 i svih šest golova viđeni su u prvih 45 minuta. Već u prvom minutu je poveo domaćin, Anif je izjednačio u 9, a onda do kraja primio četiri gola. Hernaus je dva komada, Musija i Mensa po jedan, i tu je bio kraj za goste. Zaokružili ste keca.

PRECRTANO

DORTMUND - PADERBORN (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Borusija je igrala u pomešanom sastavu, ali svakako da se očekivalo da će tim iz Dortmunda slaviti. Ipak, to se nije dogodilo. Jeste Borusija povela u 46. minutu preko Feraja i taj rezultat je bio aktivan sve do 67. minuta kada je Proger doneo gostima izjednačenje. Iako su u prvoj postavi bili i Sančo i Haland, Dortmund nije uspeo da pobedi.

OSTENDE - ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:2

Moglo je da se završi katastrofalno, ali dogodio se remi kojim u Anderlehtu mogu sada da budu prezadovoljni. Jer, kada je Mahtar Gej doneo Ostendeu drugi gol s penala u 34. minutu, činilo se da se Kraljevskom klubu iz Brisela sprema košmar. Na kraju ipak 2:2 (2:1).

Opširnije OVDE.

BANJIK - BUĐEJOVICE (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2

Nije ova utakmica nikako dobro krenula za domaćina jer su Buđejovice dale dva gola u prvom poluvremenu kada su strelci bili Šul i Matejka. Banjik je prvo uspeo da smanji golom iz penala u 45. minutu, da bi u 86. Čveja izjednačio na 2:2, ali do kraja utakmice nije uspeo do preokreta.


tagovi

rezime danaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara