©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (petak): Na ivici kladilačkog noža

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.04.24. | 23:05

Pročitajte ko vam je doneo novac 12. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LACIO – SALERNITANA (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 4:1

Moglo bi se reći da je Felipe Anderson praktično bio žrtva strogog sistema Mauricija Sarija. Ipak, čini se da mu je Igor Tudor svojim dolaskom pružio mnogo više slobode u igri, što je urodilo plodom i u večerašnjem slavlju nebeskoplavih.

Opširnije OVDE

ARARAT J. – ARARAT (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:1

Odigrana su večeras dva meča u elitnom jermenskom fudbalskom takmičenju, u okviru 28. kola i ova su završena istovetnim rezultatom. Slučajnost...

PJUNIK – ALAŠKERT (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Kao što smo već naveli, dva meča u jermenskoj Premijer ligi i oba završena istim rezultatom. Ali, ono što je najvažnije – prošla su oba tipa, veoma igrana u Mozzartu.

ŽIL VISENTE – SPORTING (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 0:4

Sporting je poput podivljalog bika protutnjao kroz Barselos i za 38 minuta postigao četiri gola. Sasvim dovoljno za potonje opuštanje, ali i ostanak na liderskoj poziciji u Primeiri.

BETIS – SELTA (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 2:1

Betisu su bodovi potrebni ne bi li se progurao do pozicija koja vode u Evropu, dok je Selta na ivici ambisa. Upravo zato je odigrana teška utakmica za oba tima, a domaćin je očekivano slavio za prolaz veoma lepe kvota 2,10 u Mozzartu.

AUGZBURG - UNION B. (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 2:0

Namenjen je Nenadu Bjelici posao vatrogasca u Berlinu. Dobro je počeo po dolasku u klub, odveo ga u mirnije vode, ali pomučiće se da bi zadržao posao. Jer, ukoliko ne sačuva status u Bundesligi, otkaz mu ne gine. A, opstanak nije tako izvestan.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

PLIMUT – LESTER (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 1:0

Lisice se opasno igraju sa direktnim plasmanom u Premijer ligu. Nakon serije slabih rezultata u poslednja dva kola Čempionšipa uspeli su da slave, ali su večeras opet ostale bez celog plena, te ostaju bodovno poravnate sa drugoplasiranim Ipsvičom.

MEC – LANS (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 2:1

Očajan meč Lensa koj se iz petnih žila bori za mesto u Evropi, protiv slabašnog protivnika. I to poslednje, šesto u Ligi 1 koje vodi u evrokupove sada je pod velikim znakom pitanja. Susret je rešen u prvih 45 minuta kada su pala sva tri gola.

CSKA S. – PIRIN B. (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 1:2

Prethodnog dana Ludogorec se namučio, ali je slavio minimalnim rezultatom i tako spasao mnoge tikete u Mozzartu. Ali, Bugari su nas sve večeras ispalili...

TRABZON – SIVAS (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 0:1

Dok je bio u Partizanu, ulazio je Kvinsi Menig u konflikte sa Igorom Duljajem. Nije ni bogzna kakve partije pružao. Golova je bilo, ali celokupan utisak – tanak. Više su očekivali u Humskoj. Zimus je u transferu vrednom 300.000 evra prešao u Sivas i za sada je taličan. Kada pogodi, njegov tim pobeđuje.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara