©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak): PSŽ i Bajern prodali...

Vreme čitanja: 3min | pet. 15.09.23. | 23:51

Pogledajte ko vam je doneo novac 15. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ESTRELA AMADORA - PORTO (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:1

Muči se Porto od početka sezone, osvaja bodove na razne načine, kasno pali, ali Zmajevi gledaju sa vrha Primeire... Posle silnih pobeda u sudijskoj nadoknadi,ekipa Serža Konseisaa preživela je još jedno gostovanje. Nije bilo toliko stresno kao nekoliko puta ranije, protiv Estrele dovoljan je bio prvenac Mehdija Taremija – 1:0.

Opširnije OVDE.

VESTERLO - ANTVERPEN (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:3

Antverpen deluje spremno za Ligu šampiona. Belgijski šampion je uoči prvog kola elitnog evropskog takmičenja ubedljivo savladao Vesterlo na gostovanju. Jansen je načeo domaćina u 15. minutu, Bataj u 67. duplirao prednost, a Mua u finišu overio trijumf gostiju.

KSAMAKS - JANG BOJS (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:1

Pred Jang Bojsom je duel sa Lajpcigom, u kojem će navijači Crvene zvezde, sasvim sigurno, navijati za nemački tim. Sve zbog želje da srpski šampion na kraju grupne faze bude ispred kluba iz Berna... Rezultatski uspešnu predigru Lige šampiona imao je Jang Bojs u okviru švajcarskog kupa, ali je bilo vrlo stresno i napeto za trenera Rafaela Vikija – 1:0.

Opširnije OVDE.

RAJO VALJEKANO - ALAVES (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 2:0

Počeli smo sa petim kolom Primere. Fudbaleri Rajo Valjekana su došli do nove pobede, treće ove sezone. Sada su na svom terenu sa 2:0 (1:0) nadigrali Alaves.

Opširnije OVDE.

RODA - TELSTAR (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Ubedljiva pobeda lidera drugoligaškog karavana holandskog fudbala. Roda je trijumf najavila golom već u 9. minutu, da bi sredinom drugog dela domaćin duplirao prednost. U dubokoj nadoknadi rezervista Van der Hejde je trijumf samo učinio ubedljivijim.

ČERNOMORE - BEROE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0

Bez iznenađenja u Varni. Lider Černo More uspeo je da savlada Beroe i tako mu nanese treći vezani poraz. Trijumf gostiju najavio je Iliev sa bele tačke u 43. minutu, a već u 46. Soula je duplirao prednost i samim tim overio pobedu kojom je Černo More makar na kratko preuzeo lidersku poziciju.

PRECRTANO

PSŽ - NICA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:3

Možda ne glasnu, ali čelnici i članovi sportskog sektora PSŽ-a, dobili su podršku većeg dela fudbalskog sveta zbog želje da naprave zaokret u klupskoj politici. Sve je izgledalo ovog leta kao početak novog projekta na stadionu Park Prinčeva. I Luis Enrike na klupi, i nova ekipa lišena prevelikog glamura i holivudske note. Dobro, bila je tu i saga oko Kilijana Embapea, ali svi su verovali da će PSŽ u nekom trenutku biti pozitivna priča. Samo što takav rasplet izgleda prilično daleko, posebno posle svega što je ove noći uradila Nica najboljem timu Francuske – 3:2. Deluje da će bivši trener Barselone Luis Enrike dobro da iskrvari pre nego što ekipa dobije zamišljeni oblik.

Opširnije OVDE.

BAJERN - LEVERKUZEN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:2

Bajern je sapleten. Prvi put ove sezone i već osmi put otkako je na klupu nemačkog šampiona seo Tomas Tuhel?! Bod iz Minhena potpuno zasluženo nosi Bajer iz Leverkuzena - 2:2! Bod zaslužio, za sva tri može da žali. To je u najkraćem rezime derbija 4. runde Bundeslige.

Opširnije OVDE.

JOKOHAMA MARINOS - SAGAN TOSU (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1

U ozbiljnom je padu forme Jokohama. Popularni Marinosu su posle dva vezana poraza osvojili samo bod protiv Sagana, a i do njega su jedva stigli. Gosti su u 72. minutu promašili penal, da bi tri minuta pre kraja ipak poveli. Međutim, u 90. minutu domaćin uspeva da dođe do izjednačenja i tako izbegne treći uzastopni neuspeh.

AL AHLI KAIRO - USM ALŽIR (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Prvorazredna senzacija u Afričkom Superkupu. Alžirski USM Alžer uspeo je da iznenadi egipatski Al Ahli i stigne do pobede u finalu. Jedini gol postigao je Belaid iz penala u finišu prvog dela, a klub iz Kaira i pored ogromne inicijative u nastavku nije uspeo da stigne makar do izjednačujućeg pogotka.




tagovi

rezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara